Az insta jelez ha megnézem valakinek az insta jegyzetét?
Figyelt kérdés
Valakinek rányomtam az insta jegyzetére hogy az egészet lássam. Ugye nem jelzi neki?2023. aug. 9. 18:09
1/6 A kérdező kommentje:
És még valaki tudja hogy lehet megcsinálni azt hogy a Facebook és az Insta ne legyen összekötve? Mert ha mondjuk instán megváltoztatom a profilom akkor facen is megváltozik. És ha kikapcsolom akkor minden úgy marad nem tűnik el semmi?
2023. aug. 9. 18:11
2/6 anonim 

válasza:

az insta jegyzettel kapcsolatban: nem fog neki jelezni hogy megnézted
a face-insta összekapcsolással kapcsolatban: menj be a beállításokba, és ott van olyan lehetőség hogy fiókközpont. arra ha rákattintasz, feljön egy felület, ahol láthatod a face-insta profilodat. kattints rá, elvileg ott ki tudod kapcsolni.
3/6 anonim 

válasza:

bocsi, most találtam meg hogy kell:
gorgess lejjebb, ezen a felületen. lesz olyan a legalsó lehetőség hogy fiókok. arra kell rákattintani és ott ki tudod törölni a face fiókodat, hogy ne kapcsolódjon az instához.
4/6 anonim 

válasza:

2-es, 3-as vagyok
remélem így érthető, nyugodtan kérdezz ha nem
5/6 A kérdező kommentje:
Meg van köszi. És valami elfog tűnni ha kitörlöm a Facebook fiókot?
2023. aug. 9. 21:59
6/6 anonim 

válasza:

erről az oldalról ahonnan kitörölted nem lesz ott a face fiók, viszont a facebook fiók továbbra is megmarad csak az összekapcsolás törlődik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!