Ha el akarom adni a mobiltelefonomat, akkor OneDrive alkalmazást hogy tudom letörölni róla, ha alapértelmezett ?
Nem tudom letörölni a mobiltelefomról a OneDrive alkalmazást, mert alapértelmezett.
Csak azok az opciók vannak, hogy kikapcsolás, és kényszerleállítás, törlés nincs.
Készíts egy gyári visszaállítást, és úgy minden adatod törlődik a készülékről. Ha jól feltételezem, akkor samsung készülékről beszélünk, mert ők szokták agyonnyomatni a telefonjaikat a Microsoft hülyeségeivel.
Menj a beállításokba, azon belül az általános kezelésbe, ott a visszaállításhoz, majd a gyári adatok visszaállítását válaszd. Tovább én nem mentem most, de a továbbiakban csak követni kell a képernyőn az utasításokat. El fogja kérni a Google fiókod jelszavát, ha jól emlékszem, vagy a samsung fiókod jelszavát, ha van a képernyőzáron kívül. Ha kész, akkor újraindul, és legközelebb már a gyári állapotban fog magához térni az üdvözlő, és a nyelvválasztó képernyővel. Ezen a ponton már kikapcsolhatod, és innentől az új tulaj majd csinálja tovább, ahogyan neki tetszik, és így már nincsenek ott a te adataid, és nyugodt szívvel eladhatod.
Először lépj ki minden fiókból a beállítások/fiókok alatt, illetve a beállítások tetején a Samsung fiókból is. (A Google és a Samsung fiók különösen fontos, hogy el legyen távolítva a készülékről)
Majd EZUTÁN(!) csinálj egy teljes gyári visszaállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!