Telefonom a mai napon már január 1-ét jelez ki. Ha visszaállítom az időt amint a perc változik visszaugrik 1-re! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Samsung SGH-E250 tipusú a telefonom.Csinált valakinek még ilyet Samsung telefon?Mi lehet a gondja?2008. dec. 31. 22:21
1/10 anonim válasza:
A dátum/idő beállításainál az automata frissítés be van kapcsolva? Ha igen, akkor kapcsold ki! A telefonon a helyi időzóna helyesen van beállítva? GMT+1 nek kell lennie, téli időszámításban!
2/10 A kérdező kommentje:
nincs automatára állítva.mindig kérdezzen rá..ez van beállítva.az időzóna is jól van beállítva ezért vagyok tanácstalan..:(
2008. dec. 31. 22:47
3/10 anonim válasza:
Szia!Nekem is ezt csinálja a telefonom,már állítgattam,de nem jutok vele semmire.Ki is kapcsoltam,de vissza állt magától.
4/10 A kérdező kommentje:
Háát...legalább nem vagyok egyedül :-)Neked is Samsung?Köszönöm a választ!B.U.É.K!
2008. dec. 31. 23:12
5/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen telóm van. Semmi gond vele. dec. 31 van rajta még mindig. Most néztem meg.
6/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a telefonok a gsm hálózatról veszik a pontos időt. Tehát ott van elrontva a beállítás szerintem.
(knor)
7/10 anonim válasza:
nekem is ilyen telóm van, de nálam minden ok...
8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszönöm mindenkinek.Mára már helyreállt az idő.Sziasztok!B.U.É.K!
2009. jan. 1. 17:57
9/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen telóm van, és az is pont ezt csinálta szilveszterkor... :)
10/10 anonim válasza:
biztos már várja az újévet és bulizni akar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!