Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230-ast vettem, lehetne...

Nokia 5230-ast vettem, lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Pl. a régi sonymról szerettem volna átküldeni a képeket bluetooth-on, de kb. 1 perc keresés után kiírta, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot. Utána átraktam a kártyát egy másik nokiába, onnan simán átküldte.

A másik gondom, hogy hol tudnám beállítani, hogy a háttér ne ilyen csúnya fehér-szürkés legyen. Az az alap ugye, de nem jövök rá a beállítására. Márha van rajta. Az internetet letiltattam róla, nem tudom, hogy az kell -e hozzá.

Remélem nagyjából érthető voltam. Aki tud segíteni, légyszi írjon.

2010. okt. 15. 11:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit elfelejtettem, hogy a számítógépen lévő képeket zenéket rá lehet tenni?
2010. okt. 15. 11:59
 2/4 Dave46 ***** válasza:
Háttèr: menü/beállìtások/szemèlyes/tèmák/háttèrkèp -itt tudod beállìtani. A zenèket pedig adatkábellel vagy bluetoothal tudod rátenni a telefonra.
2010. okt. 15. 12:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Hú, nem egészen erre gondoltam. Odáig eljutottam, hogy egy fényképet kiraktam háttérnek. Ugye 3 választási lehetőség van ott amit írtál. Az alapértelmezett, a kép, és a diavetítés. De én nem egészen erre gondoltam.

Hanem pl. megnyomom a névjegyzéket (de bármelyik más gombnál is), és a háttér az a fehéres szürke. Azon nem lehet változtatni?

A bluetooth gondomra amit írtam nem tudsz valamit javasolni?

2010. okt. 15. 12:47
 4/4 Dave46 ***** válasza:
sorry. Akkor ha jol èrtelmezem a tèmát kell átállìtanod nem a hátteret.(akkor megváltozik az egèsz felület) ez ugyanott találhato Tèmák/àltalános. Blue meg lehet hogy rejtve van nem?
2010. okt. 15. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!