Iphone 13-ban a gyári email app a jobb vagy célszerű inkább letölteni a gmail alkalmazást?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 23:17
2/5 anonim válasza:
Nálam (régebben) a gyári levelező alkalmazás azért rendetlenkedett, mert a beérkező levelek mappában sok levél volt. Beállítottam neki hogy 15 percenként jelezzen új levél esetén és mindig jelzett, hiába nem volt új levél... Lehet nálam ez csak egyedi eset volt.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es hogy lehet beállítani hogy mennyi időnként jelezzen? Ezt kerestem, de nem találtam.
2023. aug. 6. 07:05
4/5 anonim válasza:
Beállítások menü és a Mail menüpontban szerintem, vagy ha felveszed postafióknak, ott valahol, úgy rémlik fiókonként lehet állítani.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem.
2023. aug. 6. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!