Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért tűnik el a MicroSD...

Miért tűnik el a MicroSD kártya a felsőkategóriás okostelefonokból?

Figyelt kérdés

Egyre több felsőkategóriás telefon tárhelyét már nem lehet bővíteni MicroSD kártyával.

Miért van ez?

2023. aug. 5. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Magánvélemény: én mindig olyat veszek (eddig, mert még van), amibe tudok tenni micro SD-t.

A mostani belső memóriája 64GB, ebből 48 szabad..

Nem szorulok tárfelhőre, ha összetörik, beázik a telefonom, kiveszem az SD kártyát és nem jövök a GYK-ra kérdezni, hogy:nagyon fontos. 3 év anyaga van van mindenféle formában a telefonomon, pótolhatatlan, hogy jutok hozzá.

Én most így teszek és kb. meg sem nézem az újban mennyi van, nyomom bele az SD-t.

2023. aug. 5. 19:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták a Media Markt-ban, hogy fizessek elő felhőalapú tárhelyre, mert azt minden eszközről el tudom érni, meg tovább tudom küldeni.
2023. aug. 5. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

Mert az van mondva nekik, hogy ezt mondják.

A kényelem egy dolog, de a felhőben se bízik mindenki.

2023. aug. 5. 20:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Meg azt is mondták, hogy vegyek külső merevlemezt, és arra mentsem át időnként a régebbi képeimet.
2023. aug. 5. 20:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mire vagy kíváncsi tulajdonképpen?
2023. aug. 5. 22:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát, hogy a gyártóknak miért éri meg a MicroSD kártyát megszüntetni a felsőkategóriás telefonokból?
2023. aug. 6. 00:36
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

"Hát, hogy a gyártóknak miért éri meg a MicroSD kártyát megszüntetni a felsőkategóriás telefonokból?"

Itt nem találsz gyártót.

Tőlük kellene megkérdezni, mi felhasználók vagyunk.

Egyébként meg ezt leginább az autó elektromos ablakemelőjéhez hasonlítanám.

Ha van két egyforma autó, amelyiknél az egyik telerős a másik elektromos ablakemelős, 100-ból 100 ember nem a tekerőst választja.

A meghibásodási lehetőség több léptékkel kisebb, és a szervizmunka is költség. Amielyik pénzt pedig nem kell javításra költeni, az nyereség. Drága a szervizmunka.

2023. aug. 6. 02:19
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
#16 Többször is leírtuk. Nem tudom, hogy jön ide, hogy mit mondtak az üzletben. Ez szerinted számít a válasz szempontból?
2023. aug. 6. 07:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Az sd kártyák többsége nagyon lassú szemben a telefonok UFS tárhely sebbeségével képest.
2023. aug. 7. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!