Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola g32-t vettem. Mennyir...

Motorola g32-t vettem. Mennyire hamar fog tönkremenni?

Figyelt kérdés
Sajnos ennek az árát is éppenhogy ki tudtam fizetni, a nyár nem a legjobb időszak nekem pénzügyi szempontból. Olcsó telefon viszonylag, így félek, hogy hamar tönkremegy és ruházhatok be egy újra, míg egy drágább tovább bírná hiba nélkül. Akik értenek a témához, mit mondanak? Mennyire érte meg megvenni? Nem valtoztat már semmin sem, de talán nem kesergek a helyzeten, ha azt mondjátok megérte.

2023. aug. 2. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs kőbe vésve, hogy az olcsóbb telefon korábban tönkremegy. Nekem lassan 2,5 éve van egy MyPhone FUN 7 LTE okostelefon, amit akkor kb 25000 Ft-ért vettem.

[link]

Az akkuja már kicsit gyengébb, de még még működik hiba nélkül. De eleve csak 2500 mAh volt az akkumulátora.

Ebben a Motorolában meg dupla akkora van.

2023. aug. 2. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

- Nem telepítesz rá erőforrás-igényes alkalmazásokat

- Ha már lassú, csinálsz rajta hard-resetet

- Letiltod a szoftverfrissítéseket

- Letiltod a felesleges alkalmazásokat

- Leveszed az animációkat

Ezeket a lépéseket ajánlom olcsóbb telefon vásárlása esetén.

2023. aug. 2. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Az igazán olcsó, kis teljesítményű telefonokra jó tippeket írt a kettes.

Viszont ez a Motorola nekem jó választásnak tűnik. 6 GB RAM azért átlagos felhasználás mellett nem telik be olyan gyorsan. Szerintem nagyon jó ár-érték arányú készüléket sikerült vásárolni.

2023. aug. 9. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!