Olcsón tudok venni egy jó érintőképernyős mobilt?
Figyelt kérdés
Gondolkozom egy érintőképernyős készülék vásárlásáról. Két osztálytársamnak van egy Nokia 5230-a ami nekem k*rvára megtetszett. Pl. ahhoz képest hogy 2 megapixeles, olyan mintha 5 lenne, szóval nagyon szép képet csinál illetve videót. Ja és nagyon olcsó. Én pl. már láttam 20 ezerért is. Arra lennék kíváncsi hogy van ennél jobb mobil is? Mármint olcsón. Max. 25 ezerig mennék el árban.2010. okt. 14. 21:11
1/6 anonim válasza:
Nekem Alcatel OT708-am van, 1,3 mp-es, de iszonyú jó képeket csinál! Még sötétben is, nagyon tetszik. Ami nálam hátrány hogy ha zenét hallgatok akkor hiába van maxon, még az előző telóm is hangosabb volt. Tömegközlekedéssel nagyon jó..
Egyébként 16 000ft volt, 600ft lebeszélhető.
Nem tudom mennyit tudtam segíteni..:)
2/6 Fkris válasza:
Alcatelről nemtudok véleményt mondani, viszont a Nokia 5230 as a legjobb mobil a kategóriájában(konkrétan sz@rrá veri az összes többit)(Samsung s5230,Corby,Diva;Lg pop,kp500,502...)
Nagyon jó választás lenne sztem.
3/6 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a válaszokat! :D Akkor lehet hogy egy 5230-ast fogok venni. :D
2010. okt. 14. 21:52
4/6 anonim válasza:
Ebben a kategóriában mindenképpen Nokia 5230,csak az van, hogy függetlenül újan, 35ezer alatt nemigen találsz 5230at...
5/6 A kérdező kommentje:
Én érdekes módon találtam 20 ezerért is. :D
2010. okt. 15. 14:28
6/6 anonim válasza:
A Nokia 5230 tényleg egy jó mobil, de mindegyik másban jó. Pl. a Samsung S5230 (Nem ugyanaz!) 3,2 megás kamérájával és sok minialkalmazásával mutatja meg, hogy jó teló, az Lg Popnak kedvezőek a méretei, a súlya és az új, kiforrott S-Class is elég jó szoftverré lett kupálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!