Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám feltörni a...

Hogyan tudnám feltörni a telefonom?

Figyelt kérdés

Megtalaltam a regebbi telefonom es kivancsi lennek ra. 2 eve hasznaltam utoljara. Sikerult bekapcsolni de nem tudom a jelszavam. Olyan mintás jelszo van rajta. De ha arra nyomnék h forgot password akkor kitorolne rajta mindent:/Van valami mod arra hogy feltorjem?

Mar rengeteg kombinaciot kiprobaltam de sehogysem tudom feloldani.

2023. aug. 1. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem kali linuxal fel lehetne törni, de ahhoz nagyon kell érteni.
2023. aug. 1. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Becs' szóra higgyük el, hogy a tiéd?

Ha a tiéd, és a "régi telefonod", akkor miért érdekel, hogy csak lenullázás árán tudnád újra használni? Elvileg eddig is tudtál élni a rajta maradt(?) adatok nélkül.

2023. aug. 1. 23:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, eskü az enyém. A képek, videók miatt érdekelne első sorban. Meg persze egy pár régebbi chat, olyan emberekkel akikkel mar nem beszelek azota. Ugyhogy ilyen "adatok" erdekelnének.
2023. aug. 1. 23:54
 4/8 A kérdező kommentje:
És a lenullazassal ugye igy nem lenne sok ertelme mert nekem nem az a lenyeg h hasznalni tudjam ugymond hanem amit elobb emlitettem
2023. aug. 1. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
A jelszavas védelemnek ez a lényege, az adatokat védi. Ha nincs jelszó, nincs adat.
2023. aug. 1. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Keresni kell hozzá egy sérülékenységet, meg esetleg exploitot, ha olyan. Nagyon sok Androidos telóban pl. volt lock screen bypass sérülékenység, lehet, hogy a te telódnál is működik: [link]
2023. aug. 2. 05:42
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Elég régi vagy gagyi chatformátumot használhattok az ismerőseiddel, ha az miatt is fontos, mert például a Facebook Messenger központilag tárolja a beszélgetéseket, nem a telefonon!
2023. aug. 2. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Cavinton talán visszahozza az emlékeket, hogy vajon mi volt jel ?

Vagy kalapáccsal...

2023. aug. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!