Ha a laptopról küldök egy klipet az okos telefonomra, azt ott melyik könyvtárban találom meg?
Azon szarozok, hogy vagy annyira lusta hogy nem vagy hajlandó azokat az alapvető információkat sem elárulni amik a válaszhoz kellenek.
"Mikrofonról mondom gyakran csinál ilyet"
Értem én, ha xar a fék és emiatt elgázolsz valakit akkor az autó az oka...
Az a baj hogy nem tudom milyen információk lennének szükségesek
Ne magadból indulj ki feltételezem te fiatal vagy én meg már néhány éve nyugdíjas (rendes öregségi... Vagyis 65 plusz x év
Az úgy van hogy a laptopon nézek egy kis videót például parlamenti közvetítésen felszólaló t.. aztán van olyan lehetőség hogy küldés saját eszközre okostelefon
Arra rákattintok és elküldi az okostelefonra csak azt nem tudom hogy ott hol találom meg....
Az már most ugye kiderült hogy nem találtam meg csak úgy spontán
Kicsit keresgéltem és különféle helyeken de sehol semmi
Szerintem pedig átküldte
"Az a baj hogy nem tudom milyen információk lennének szükségesek"
Milyen telefon milyen rendszerrel.
Azért kérdeztem vissza hogy "okostelefon?" mert ez nem került a kérdésbe. De az eredeti kérdésbe a küldés módja és annak részletei sem.
De ha válaszként leírom hogy az én telefonom hova teszi a file-t amit laptopról BT-n átküldök azzal gondolom nem lennél beljebb.
"Ne magadból indulj ki"
A kérdésből indultam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!