Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek a táborát erősíted és...

Kinek a táborát erősíted és miért: iPhone vagy Samsung?

Figyelt kérdés
Kezdem én: iPhone. Miért: legbiztonságosabb operációs rendszer, átláthatóság, jó funkciók, jó design, Siri, sztároknak is iPhone van, státusz szimbólum, ha a kezemben tartom akkor azt érzem tükrözi, hogy vagyok valaki, ad egy feeling-et, lazaságot.

2023. júl. 31. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerencsére egyiket sem. Nekem túl zárt a rendszere mindegyiknek. Magasabb szintű testreszabhatóságra van szükségem.
2023. júl. 31. 23:39
 12/21 anonim válasza:
58%

Minden telefon ami jó, nevezhező ,,státusz szimbólumnak'', márkától függetlenül. (Pl: akik értenek hozzá, az én Samsung S23-am is meg szokták dícsérni :D).

Én inkább Samsung párti vagyok, sokkal szabadabb a rendszere. Számomra az Iphone ,,biztonságos" rendszere unalmas, a Samsung sokkal többet enged, sokkal személyre szabhatóbb.

2023. júl. 31. 23:40
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Én nem pont Samsung, hanem Android párti vagyok, bár hamarosan egy Samsung készülékem lesz.

És hogy miért?

Nekem az IOS nem jön be, és a Samsung ár-érték arányban 100%-kal jobb (szerintem) mint az Iphone.

Attól, hogy a sztároknak az van, te még nem leszel sztár...

Magyarországon akiket én olyan személyeknek tekintek, akikre érdemes felnézni például Samsung pártiak

2023. aug. 1. 00:04
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Kipróbálnám az iPhone-t, de ilyen árak mellett kétlem, hogy valaha erre költenék. Használt telefonokkal nincs jó tapasztalatom, egy új iPhone árából inkább kisebb felújítást végzek a lakasomon.
2023. aug. 1. 00:36
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

"státusz szimbólum, ha a kezemben tartom akkor azt érzem tükrözi, hogy vagyok "

Ne vedd sértésnek mert tényleg nem annak számom, de ha te úgy érzed, hogy egy márkás mobiltól leszel valaki, ott sajnos gond van.

Nem azért mert amúgy senki vagy, hanem ez az önértékelés/felfogás már nem egészséges.

Sajnállak, mert kisebbségi komplexussal élni nagyon nem könnyű.

Tényleg sajnálom, nem ironizalok.

2023. aug. 1. 00:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit egy átlagember is meg tud venni, az nyilván nem státuszszimbólum, mint már ezerszer le lett írva. Szóval lehet valaki egy lenézett senki a félmilliós (talán még ki sem fizetett) iPhone Pro Max-szával, és valaki egy akármi mással, semmi köze hozzá. Egy drága öltöny, plusz cipő, óra, vagy lakás, ház már nevezhető státuszszimbólumnak. Lehet, hogy jó az iPhone, talán az iOS pár szempontból jobb, mint az Android, de mivel lassan minden tirpáknak ilyen van egyes helyeken, lassan inkább mást szimbolizál, főleg ha villog vele az ember. El tudom képzelni, hogy valaki pont ezért nem vesz.
2023. aug. 1. 08:23
 17/21 Szervizmérnök úr ***** válasza:
62%

15. és 16.

...és még hányan fogják ezeket leírni. Gondoljátok, hat rá? Ha egy héten egyszer nem ír ki ilyen témájú kérdést, az már rendellenes. Minimum valami romániai árvíz vagy más katasztrófa szükséges ahhoz elterelje a figyelmét a telefonjáról.

Autót nyilván nem vezethet (érthető okból), ez van csak.

2023. aug. 1. 10:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
"Ha a kezemben vagyok, azt érzem vagyok valaki" Na, itt már tudtam, hogy te vagy az ájfonos ámokfutó!:D Ájjá le!:D
2023. aug. 1. 12:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
"Ha a kezemben tartom, azt érzem vagyok valaki" Na, itt már tudtam, hogy te vagy az ájfonos ámokfutó!:D Ájjá le!:D
2023. aug. 1. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

iPhone-on még sosem volt, egyéb Apple termékek közül is csak egy használtan kapott iPod lejátszót használtam pár évig. Azt mondjuk szerettem, de kicsit túlárazottnak találom a termékeiket.

Samsungból használtam már nyomógombos mobilokat is jónéhány évet. Most van egy Galaxy A13-om, tökéletesen megfelel.

Nem tartom magam egyik "tábor" elkötelezett tagjának sem, de a fentiek alapján inkább Samsungosnak érzem magam.

2023. aug. 2. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!