IPhone 14 vagy várjam meg míg a 15 megérkezik?
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék vásárolni, a napokban olvastam, hogy idén érkezik az iPhone 15. Megéri szerintetek megvárni, vagy vegyem meg a 14-et? Vagy melyiket ajánlanátok Apple közül? Gagyi droid (samsung, huwai, honor stb.) semmiképpen nem jöhet szóba sorry, nálam iOS forever. :D✌️2023. júl. 31. 19:12
11/12 András0517 válasza:
Nekem sima 14 van és imádom. Ár érték arányban jobb lett volna a 13as, foleg hogy elkapkodtam és hamar vettem megjenelést követő decemberben baromi magas infláció mellett 440 ért és ma már 340 ért kaphato, ha én az újat vennék akkor ma már várnék fél évet amíg lenyugszik az ára, nyilvan ez kinek mennyire fontos. Amugy ha ujra kezdhetnem a mai napig 13asat venném (ezt picit banom, akkor épp nem volt a kedvenc színemben) vagy 13prot (ez a legfelkapottabb még mindig és nem veletlen) egyedul akkor vennék sima 15 öt ha 120hrzes lenne a kijelzoje. Nekem szemelyszerint nagyon bejon a notch, a dynamic island viszont nagyon nem, igy ha a sima 15 dynamic islanddal jön akkor nem az én designom. Am még siman vehetsz 12eset is xd az most lesz 3 éves és még bőven 200k felett kapni újonnan xd ezeket a keszulekeket nem 1-2 evre gyartjak.
12/12 anonim válasza:
Ilyen alapon jövőre, azaz 2024-ben is, és 2025-ben is feltehetnéd a kérdést! Jelenleg az iPhone 14-es széria a leg újabb. Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus várhatóan 2023 szeptember közepén fog meg jelenni. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max előre láthatólag 2023 október folyamán fog meg jelenni. Legalábbis a hírek szerint. Szóval amíg meg nem jelenig az iPhonból a 15-ös széria addig az iPhone 14-es széria a leg újabb. Igy jelenleg még egy nem létező termék az iPhone 15 és az iPhone 15-ös széria. Épp ezért jelenleg megéri meg venni az iPhone 14-es szériát. Mert az a leg újabb. Tehát nyugodtan vedd meg az iPhone 14-et, és ne várj a 15-re. Mivel a 15-ös széria jelenleg még gyártás alatt van, és jelenleg egy meg nem jelent termékről van szó. Ami kérdés hogy pontosan mikor jelenik meg. Egyébként nekem iPhone 14 Pro max-om van. Épp ezrét azt javaslom ha sürgős a telefon vásárlás akkor ved meg az iPhone 14-es szériából a neked meg felelőt. Ha pedig nem sürgős a telefon vásárlás akkor várj türelemmel. Mert azt a másfél két hónapot ki lehet bírni. Szóval a te döntésed. Mennyire sürgős a telefon vásárlás. Én már döntöttem az iPhone 14 Pro Max mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!