Ha tiltva van egy szám, azt minden Androidos telefonnál jelzi, ha keresett?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha letiltok egy számot, akkor attól függetlenül hogy tiltva van, kapok róla értesítést a hívások közt, hogy próbált keresni de el lett utasítva a hívás. Nekem Androidos telefonom van, enyémen így működik. Minden más Androidos mobilon is így van, vagy van olyan is, aminél nem is jelzi a tiltó félnek hogy a tiltott próbálta keresni?2023. júl. 30. 14:56
1/7 anonim válasza:
Sosem értettem ezt a baromságot, hogy miért jelzi, hogy a TILTOTT szám keresett. :D
2/7 anonim válasza:
Az enyémen be lehet állítani, hogy ne jelezze, hogy tiltott szám hívott.
4/7 anonim válasza:
Nálam pl. úgy van, hogy nem jelzi, de utólag is bármikor visszanézhető.
Illetve az SMS-eket sem mutatja, de utólag azokat is el lehet olvasni, ha a három pontra nyomva kiválasztom a "tiltottak" menüt.
Ja, és hogy mi értelme?
Nos, tegyük fel, hogy valaki komolyan zaklat.
Letiltod és feljelentést teszel a rendőrségen.
Egy hét múlva behívnak tanúskodni.
A kezedben a bizonyíték, hogy azóta hányszor keresett, és milyen SMS-eket küldött.
5/7 anonim válasza:
Telefonfügő lehet. Volt Huawei P9-esem, annál a letiltott hívás esetén megjelet egy kis jel a felső sávon, hogy volt egy elutasított hívás. De utána Samsung telefonjaim lettek ( A50 és A52) azon semmilyen értesítés nincs tiltott, elutasított hívás után.
6/7 anonim válasza:
Az A40-m mutatta a hívás infóban hogy ha a letiltott próbált hívni, most A52s-m van, ezt nem tudom, hogy mutatná e.
7/7 anonim válasza:
Az én Nokia x10 ha letiltok egy számot akkor nem is mutatja hogy kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!