Iphone 13 128gb mennyire számit jó telefonnak és mikor lesz kifutó szériás?
2 éves kiadás. Viszont bőven jó lesz még kb 5 évig biztosan jó lesz.
A 13-as szériából csak a 13 és a mini van gyártás alatt(illetve még a sima 12), a Pro és a Pro max már nincs, annyi új van, amennyi az üzletek raktáraiban.
Szóval megéri. Ha jobb kamera kell, Pro vagy Pro Max-ot válassz, ezeknek a kijelzője és az akksija is nagyobb, pld. folyamatos internetezés mellett max fényerőn 12 óra 16 percet tud a 13 Pro Max. Az iPhone 14 Pro Max pedig 13 óra 39 percet tud, tehát több mint egy órával tovább bírja, bár ez már off.
Aki lepontozott, magyarázza már meg miért.
Internetről néztem a támogatási időt, endoflife.date oldalon fent van, tessék megnézni.
Az üzemidő adatok pedig gsmarena.com oldalon.
Azért mert majmok! Minden ájfónos kérdésnél ez van! Idejön a sok droidos majom és belenyomja a pirosat olvasás nélkül minden kommentbe.
Vigasztaljon az hogy ezenek nincs más örömük az életben!
Ennél már csak az a szebb amikor az ember a jogtárból bemásolja a törvény szövegét és azt pontozzák rommá. Mindegy, ilyen világban élünk... engedd el a pontozotást, ne idegeskedj rajta!
Egyébiránt igazad van, még gyártja és forgalmazza az Apple. Lehet még idén szeptemberben is megtartják (ahogy a 12-t is megtartották az elmúlt évben). Ha most veszel, még 4-5 évig kiváló telefon lesz.
Engem is multkor leppntozott egy nyomorult droidos fan, és szavanként kielemezte a kommentem, meg még vergődött velem, hogy hazudozok, csak mert le mertem írni, hogy nekem a Sz@rszung s20-am 2 év után fél napot se bír ki, a kijelzője beégett.
Az iPhone 13 nagyon jó, egy évvel régebbi csak a 14-nél, és nagyjából ugyanazt tudja, annyi, hogy 4 gb ram van benne nem 6, de ezt alig érezni meg szerintem 2 szoftverfrissítés után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!