Megéri huawei mate 40 pro telefont venni?
Figyelt kérdés
Jelenleg mate 20 telefonom van. Nincs semmi baja, csak azért gondolkozok a váltáson mert jobb kamerával rendelkező telefont szeretnék.
Mate 40 pron gondolkozok, kb 140.000-ért mennek marketplacen és hardveraprón. Megérne ennyit?
2023. júl. 28. 16:27
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem nem.
A Mate 20 még Google támogatott, de a Mate 40 Pro már nem.
Inkább egy korábbi csúcskategóriás Samsungot vegyél, ha mindenképp használtban gondolkozol.
2/3 anonim 

válasza:

Pont ugyanezt a váltást csináltam meg két éve.
Nem bántam meg, sőt!
3/3 anonim 

válasza:

Egy dolgot mindenképp tarts észben: nincs Google támogatása annak a telefonnak. Ha ez nem tudod, hogy mit jelent, akkor NE vegyél. Ha meg tudod, akkor mérlegelj. Vannak rá különböző "megoldások", de egyik sem működik megbízhatóan és igazából szerintem borzasztóan nagy adatbiztonsági kockázata is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!