Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megvegyem?

Szerintetek megvegyem?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég szeretnék 14 pro max telefont. Megvan rá a pénzem, és még maradna is bőven, ha megvenném. (beszámítással együtt 400k) lenne.

Ott van bennem, hogy nagyon szeretném, de hogy sok pénz, és azt félre is tehetném.

2023. júl. 27. 19:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor már vegyél inkább Galaxy S23 Ultrát. Valamivel talán jobb, de az is többe kerül mint amennyit egy telefon ér.
2023. júl. 28. 15:15
 12/19 A kérdező kommentje:
A Samsung telefonok nem terszenek :/
2023. júl. 28. 15:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Meg a mostani telefonom Iphone, azt be tudám számítattani az újba, és akkor olcsóbb
2023. júl. 28. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Jelenleg én is 11- es telefont használok es sajnos már lassan az enyemre is ráfér a csere én is a 14- esen gondolkozok, úgyhogy én javasolni tudom. Egyszer kell befektetni rá utána jó pár évig kihúzod vele, telefon meg Igyis kell. És gondolom iPhone után nem szeretnél androidra váltani( legalábbis magamból kiindulva én nem tennem soha).
2023. júl. 28. 16:50
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Ezt csak te tudod eldönteni, senki más! Én akkor venném meg ha minimum ennek az összegnek a kétszeresét keresném havi szinten, és minimum ennek az összegnek a tízszerese lenne a számlámon megtakarításként. Nekem ez a véleményem, de mindenki máshogyan gondolja, így ne másra hallgass, hanem magadra!
2023. júl. 28. 17:33
 16/19 A kérdező kommentje:

14!

Pont így vagyok én is. Meg ami regita zavar hogy kicsi a kepernyoje… ezert szeretnek pro maxot annak nagya kepernyoje meg a kameraja is fullos

2023. júl. 28. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

Ha van esély rá, hogy visszahozza az árát, akkor gondolkodás nélkül. Kérdés, hogy kihasználod-e a "mindig veled van kamerát", ami egyébként részigazság, mert benti felvételhez már cipelned kell fényeket... Így meg már kb semmivel se jobb a 11-nél. Tiktokot pengetni is full mindegy. Hardveraprón nézném még meg, mennyiért megy a 11, mennyiért van hibátlan 14 max. Esetleg vaterán, jófogáson, marketplace-en néznék hasonló állapotú 11-eket, hogy mennyivel többet kérnek értük.

Szóval mi az, amiért kigombolnál ennyit? Nagyobb kijelző meg egy megkezdett alma sziluettje, és hogy valamicskét kevesebb a gond a kameramakett felvételeivel, vagy van rá rendes indokod is?

2023. júl. 29. 06:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem 11- esem van a páromnak 13 és már ezek között is hatalmas a különbség ami a kamerát illeti. Számomra így; hogy látom mind a kettőt ég és föld mennyivel szebb képeket készít a 13- as.
2023. júl. 29. 08:56
 19/19 A kérdező kommentje:
18. Elhiszem
2023. júl. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!