A TikTok ezt honnan tudja?
Na vajon honnan...!? :D Honnan is tudhatna róla bárki bármit, miközben a nap huszonnégy órájában mellette van egy mikrofonnal és kamerával felszerelt, folyamatos hálózati kapcsolaton lévő megfigyelőeszköz? Nem is értem honnan tudhatna bárki bármit...
A régi kémfilmekben még hangyapotroh méretű megfigyelőeszközöket helyeztek el a másikon, azt is lehetőleg úgy hogy ne vegye észre, a jelenkor rabszolgája meg beszerzi magának önként és dalolva, még fizet is érte nem keveset, és nem hogy észrevehetetlennek nem kell már lennie, de egyenesen minél hivalkodóbbnak, lehetőleg alma logóval a közepén, minimum hat hüvelykes kijelzővel.
"Ez kicsit ijesztő"
Ez kicsit ismerős duma ebben a szekcióban. Azt nem tudom, hogy a GyK más rovataiban szoktál-e terjeszteni ilyen hülyeségeket.
De a paranoid bolondok gerjednek rá.
Kb. Olyan mint mikor öregapám regisztrált a badoora. Azt mondta, hogy ő nem csinált semmi, egyszercsak jöttek az értesítések meg elkezdtek neki nők írni.
Szóval faterod is addig nyomkodta a tik tokot míg sikerült neki ezt beállítania.
"Aki azt írta valszeg azért mert lehallgatnak az azért nem opció mert apumnak ez a második telefonja és kb csak itthon használja napi 1 órát és mindig félre van téve az ágy mellé."
Ebben mégis mi zárja ki a lehallgatást...? Retardáltnak tetszik lenni, kérem!?
“Másodsorban mint mondtam ez a gyerekkori beceneve ami azért ijesztő mert mi sosem hívjuk így a gyerekkori haverjai nevezték el.“
8: te meg nem tudsz szövegérteni?
Szerintem pont ennek rémüldöző kérdezőnek már el lettek magyarázva a dolgok, amikor néha megélénkült a fantáziája.
Ezért is unalmas már.
A történetében vannak változó és visszatérő motívumok.
Régebben még a kezelés ténye is bevallásra került egyszer, ha jól rémlik. Mármint a fantázia elleni kezelés.
Ha majd nagyobb leszel, észre fogod venni, hogy az emberiség nem elhanyagolható része így reagál az ilyen jellegű kérdésekre:
- De hát én hozzá sem nyúltam!
- Milyen jelszó? Én nem állítottam be semmit!
Aztán valahogy csak kiderül, hogy mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!