LG KP 502-ES mobil tud doc. Fájlt vagy pdf fájlt olvasni? És ha igen hogy?
Figyelt kérdés
Mert én ha rá szeretném rakni egy doc fájlt ezt írja ki: érvénytelen tipus hiba.2010. okt. 14. 16:32
1/2 anonim válasza:
Nem mindegy mekkora a mérete.Legalábbis nekem is csak a kisebb méretűt fogadja el, és az egyebek(others)mappába szoktam rakni!
2/2 anonim válasza:
Nem túl nagy, képekkel nem teletűzdelt max. 40 kb-os .doc fájlokat tud olvasni az egyebek mappába kell rakni, a tesómnak ilyenje van és máshol nem szereti olvasni az ilyeneket csak ott. Amúgy sztem inkább .txt formátumút olvastass vele azt jobban szereti. A .txt-k alatt jegyzettömbbel készíthető fájlokat értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!