Megvennéd az Iphone 4-et?
Figyelt kérdés
vagy sajnálnád rá a pénzt?2010. okt. 14. 16:28
1/10 anonim válasza:
Sajnálnám rá, mert ennyi pénzért elég sok más dolgot meg lehet venni :) Ráadásul jobb telefont kapsz feleannyiért...
2/10 anonim válasza:
egy ismerősöm megvette azóta le se birja tenni:D ő nem bánta meg h. ennyi pénzt kiadott érte, amugy az iphone 3G-jét adta el meg kipótolta kicsit
3/10 anonim válasza:
Hát ha lenne rá annyi pénzem, és már szinte minden megvan ami kell, akkor szerintem vennék:) De most Nintendo DSi-re gyűjtök, aztán talán elkezdek az iPhone-ra is spórolni, bár ha én spórolok akkor az 2035-ig is eltartana:)
4/10 anonim válasza:
Már megvan :P.
Amúgy meg qrva jó, 1 hétig le se tudtam tenni.
5/10 A kérdező kommentje:
:D köszi az eddigi válaszokat.én is szeretnék,én hajlandó vagyok kiadni annyit érte.mindeképpen meg kell szereznem.mondjuk mire oda jutok,hogy megveszem,addigra biztos olcsóbb lesz.talán :D
2010. okt. 14. 16:53
6/10 anonim válasza:
sokkal jobb telefonok vannak sokkal olcsóbban...
7/10 A kérdező kommentje:
oké nem akarok új vitát nyitni,hogy kinek mi a jó döntse el maga,de nem ez volt a kérdés!
2010. okt. 14. 17:47
8/10 bp1985 válasza:
Nem venném, mivel volt 3gs, váltottam htc-re. Nyomkodtam a 4-et is, kijelzőn kívül semmibe nem jobb a hd2-őnél, vagy a desire-nál. Ja, de, jobb, bocsi. Van rá csomó fingós böfögős játék...
9/10 anonim válasza:
Nem venném meg, nekem is 3GS-m volt, de megjött az eszem és mostmár HTC Desire-t használok. Olcsóbb és sokkal jobb!!!!
10/10 anonim válasza:
Alap,ha minden igaz akkor lassan meg is veszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!