Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent az hogy lépjen be...

Mit jelent az hogy lépjen be a tulajdonos saját fiókjába a telefonon?

Figyelt kérdés
Tegye be a SIM kártyát amivel használta már a telót?
2023. júl. 25. 18:51
 1/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Androidnál van egy Gmail-fiók, amiből szinkronizálhat korábbi adatokat és beállításokat.

De lehet tiszta lapról is indulni, ha valaki regisztrál egy új Gmail-fiókot, akár számítógépen vagy ahol akar.

Meg azt is lehet, hogy indítasz egy új telefont és átugrod ezt a részt.

SIM-kártya nélkül is elindíthatod a rendszert.

2023. júl. 25. 19:05
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%
Persze, egy korábbi fiókhoz kötött (lopott stb.) telefonnál nem nagyon lehet megkerülni. Régebben voltak erre bugok, amit leírtak a neten, de azokat be is foltozták azóta.
2023. júl. 25. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy Edge 7 telót próbálom életre kelteni mert a kijelző elment... és a telefonszámokat kellene visszanyerni valahogy ki3 progi látja a telót de azt írja ki hogy lépjen be a saját fiókjába... ezért kérdeztem... esetleg ötlet a telefonkönyv "megszerzésére?
2023. júl. 25. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
... több progival próbálkoztam már, de semmi... általában látja, beazonositja a telefont de mégsem jön létre kapcsolat...4 lépésből 1 nél leáll...
2023. júl. 25. 19:22
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%
Van Samsung-fiók is, de ha elfelejtetted, akkor nem fog menni szerintem, ez a lényege.
2023. júl. 25. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez az adatboztonság, hogy ne tudja bármelyik kiscsoportos ovodás lemásolni az adataidat.
2023. júl. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!