Milyen olcsóbb telefont ajánlanátok? Első sorban Samsungra gondoltam.
Figyelt kérdés
Xiaomi telefonom van, és most jövök a szervízestől, aki ideiglenesen megcsinálta, de azt ajánlja, hogy minél előbb legyen másik, mert ez nem fogja sokáig bírni. Viszont mivel hirtelen jött a váltás, ezért nem tudok és nem is nagyon akarok több százezret kiadni most. Mivel a Xiaomi nagy csalódás volt, ezért valami megbízhatóbb márkájút szeretnék most, ezért Samsungon vagy iPhone-on gondolkodtam, de az árak miatt inkább Samsung. Nagyjából 100 ezer Ft a keret, ennél sokkal fejjebb nem akarok menni. A lényeg, hogy a kamerája azért vállalható legyen, azért az aksi is lehetőleg bírja, meg 128 gb-os verziót szeretnék. Valakinek van olyan telefonja amit ezek alapján tudna ajánlani?2023. júl. 25. 14:31
1/6 anonim 

válasza:

Hát a Samsung épp nem olcsó kategória
2/6 A kérdező kommentje:
De nem is a legdrágábbra gondoltam, Samsungból is vannak 80-130 ezer körül. Ezeket kérdeztem.
2023. júl. 25. 14:43
3/6 anonim 

válasza:

Realme 9 Pro+ 5G 128GB, nagyon jó stock közeli Android gyors, igen hosszú üzemidő. Android 13 közép kategóriás kamera. Hátrány nincs amoled csak ltps kijelző.
4/6 anonim válasza:
Ha mindenféleképpen Samsungot akarsz, akkor nem fogsz jót kapni 100000-ért... Az Samsung Galaxy A53, az nagyjából annyiba kerül, de rengeteg panasz van róla, akadozik,buggos és minden. Szerintem még egy kicsit pótold meg és vegyél egy A54-et. Ez idén jött ki, jó kijelzővel,kamerával, processzorral...
5/6 anonim 

válasza:

Es jovore kiderul hogy az is egy istenverte bughalmaz, mint a mellettem levo A53.
6/6 anonim 

válasza:

Vegyél használt S10/S10+/Note 10/ Note 10+/S21/S21 FE-t azok árban afele vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!