Érdemes lehet iPhone 8-at vennem?
Szóval szeptemberben lesz két éve hogy egy iPhone 6S-t használok, ebből kb. egy évig másodlagos telefon volt egy Samsung A21S mellett, mostmár csak ezt használom egy ideje mivel a Samsungom beázott, egyébként jobban szeretem ennek a rendszerét.
Szóval gondolkodom elég erősen, ugyanis ez a telefon nekem kb. mindenre elég lenne ami kell, Messenger, Instagram, YouTube, Safari, CapCut, PicsArt, meg tanuláshoz szükséges appok mennek, nekem ennél több nem is kell, viszont rengeteg képem és videóm van. Ha lehetséges lenne örök élet+két hétig használnám, egyedül a tárhelyet (16 GB) nőttem ki nagyon, felhőben tárolom a fotóim, próbáltam minimalizálni az appokat, pl bizonyos appokat már csak addig töltök le amíg használom, zenéket is csak YouTubeon hallgatok, mert nem férnek el rajta.
Na most 160.000 a keretem, és gondolkodom egy 64gb-os iPhone XR és egy 128gb-os iPhone 8 között. Nekem ugye a tárhely elsődleges, nem szeretnék fizetni a felhőtárhelyért. Ráadásul nekem az új iPhone design nem tetszik, ameddig tudok foggal-körömmel ragaszkodom a Home gombos kompakt designhoz. Csak nem tudom nagy hülyeség-e egy olyan telefont megvenni aminek idén vagy jövőre jár le a támogatása, egy olyannal szemben ami valószínűleg még 2025-ig támogatott lesz. (Mondjuk az iPhone 6S-t is 2021-ben vettem, úgy hogy abban az évben járt le a támogatása, és lassan 2 évvel később is fut minden ami kell iOS 15 alatt, sőt még időnként biztonsági frissítések is vannak.)
Na jó, igazából így utólag belegondolva csak megerősítést várok hogy nem akkora hülyeség 8-at venni.😂
Kérdező, azt mondod 160 ezer a kereted, és foggal-körömmel ragaszkodsz a home gombos változatokhoz. A második generációs SE (SE 2020) fényévekkel jobb és újabb mint egy 8-as, és a 64 gigás változata 70 ezer körül, a 128 gigás változata 120 ezer körül hegyekben áll a piacon. Relatív új modell (a 8-hoz képest mindenképp), idén szeptemberben még biztosan kapja az új iOS-t, rajta van a támogatott eszközök listáján.
Ha a 128 gigásat veszed, akkor is marad 40 ezred. Mi az amin gondolkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!