Miért nem jelez a telefonom, ha hívnak?
Tisztelt Kérdező!
Talán banálisnak tűnik, de nincs lenémítva esetleg? Illetve nincs kikapcsolva a rezgés? Nem hülyének nézlek, csak velem előfordult már, hogy nem csörgött, én sem értettem, aztán rájöttem, hogy némán van. Van úgy, hogy az ember néha figyelmetlen. De ha nem ez a gond, esetleg próbáld meg újraindítani. Esetleg a beállításokban nézz utána. Ebben nem tudok segíteni, mert iphone - om van. De elképzelhető, hogy egy szoftverfrissítés megoldja a problémát. Ha semmi sem segít, akkor szakszervíz.
Ki van kapcsolva minden hang és rezgő jelzés.
Be van állítva a ne zavarj mód.
- repülőgép mód van beállítva
- rossz a telefon & SIM érintkezés, elmozdult a SIM és leesett a hálózatról
- hangok némítva vannak
- Ne zavarjanak mód
- telefon valamiért nem tudott a mobilhálózatra csatlakozni
Előfordul ilyen, régebben hálózati túlterhelésre is gyanakodtam, mert aki hívott, később meg is mondta, hogy ő nem nyomta ki, én sem nyomtam ki.
Ugyanakkor azzal a telefonnal is lehettek gondok, ami egy másik változatával már nem jelentkezett, noha mostanában megint vannak ilyen esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!