Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valahogyan visszakaphatnám a...

Valahogyan visszakaphatnám a teljes árát?

Figyelt kérdés
Július végén vettem egy használt SE C902-es telefont 20000-ért. A boltba átnéztem, azt nem volt baja. Majd otthon amikor hazaértem jobban átnéztem és észrevettem hogy a Bluetoothja rossz. Majd visszavittem. Garancia volt rajta. Ma végre a szervízből kijött (2,5 hónapot ott volt) és most, mondja a boltos h elromlott, nem lehet bekapcsolni és, vagy kapok 5 ezer forintot vissza, vagy 15 ezer értékbe vásárolhatok egyet ott a boltba. Most ilyenkor nem kéne visszafizetnie a teljes árát? Mert nem én rontottam el, hanem én bekapcsolt állapotba visszaadtam, és csak a Bluetoothja volt rossz és ők rontották el, h be se lehet kapcsolni. Ja és ameddig nálam volt, addig egyszer se esett le szóval nem miattam romlott el.
2010. okt. 14. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy a fogyasztó védelem ilyet nem ismer, vagy egy ugyanolyan hibátlan ad, vagy visszaadja a pénzed, vagy vásárlók könyve ÉS fogyasztó védelem.
2010. okt. 14. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt amit az első javasolt, fenyítsd be őket! Nekem is meggyűlt régebben a bajom nem egyszer az ilyen gsm boltokkal, aljas, szemét, lehúzós banda (tisztelet a kivételnek).
2010. okt. 14. 15:18
 3/6 bp1985 ***** válasza:
100%
Mi ez, hogy 15-ért levásárolod, vagy visszakapsz 5 ezret? Fogyvédelem, attól fosni fognak, hidd el. Tanulság: Nem veszünk gsm boltba telefont. Kérdezd meg, hogy melyik jogszabály alapján találták ezt ki? 30 nap után alapból vissza kellett volna fizetniük a pénzt. Addig tarthatják bent, utána vagy cserekészülék (ugyan olyan állapotú, vagy tudású), vagy pénzvisszafizetés. 15 napon túl pedig alapból adni kellene cseretelefont. Bár a hivatalos szervíz 1 napra is ad.
2010. okt. 14. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Tedd azt, amit a többiek javasoltak :) Hidd el, hatásos lesz :D
2010. okt. 14. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondta, én is támogatom:D Ettől szinte minden üzlet be tud pánikolni, és akkor rögtön visszafizetik a teljes árat:D
2010. okt. 14. 16:45
 6/6 A kérdező kommentje:
oké, majd megpróbálom, remélem sikerül visszakapnom a pénzt. Köszönöm a válaszokat :)
2010. okt. 14. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!