Sim-kártya feltöltés, telekom?
Telekomosokhoz szólnék. Egy ideje ahogy látom az applikációban, megszűnt a korlátlan net feltöltési lehetőség, mely 9900Ft körül volt. Már csak 15GB havi megújuló netre lehet feltölteni, melynek költsége 5990Ft.
Hamarosan kiutazok külföldre de EU-n belül, és félek hogy nem lesz elég az a 15GB egy hónapra.
Tényleg nem lehet már több adatkeretet aktiválni, ez nem is fog változni?
Nekem ott van a Domino Korlátlan net 30 napra a megújulók között, 9900 Ft.
EU-ban 29GB adatkerettel.
korlátlan net 30 napra 9990.-
az applikációban benne van ...
Közben utánanéztem az applikáción kívül, hogy ugyanúgy megvan nekem is az a korlátlan net csomag. Mivel már korábban aktiváltam egyszer, később a következő hónaptól nem volt rá szükségem így nem töltöttem fel annyi egyenleggel, ezért most “felfüggesztett” állapotban van. Amennyiben újra lesz annyi egyenlegem, automatikusan újraindul.
Tehát elvileg ha meglesz a kártyámon a 9900Ft, azt levonja és újra élni fog a korlátlan net csomagom, ugye? Azt egyébként tudom, hogy a roaming korlátja más EU-országban csak 29GB, ami belföldön korlátlan lenne, ez így volt a múltkor is.
"Tényleg nem lehet már több adatkeretet aktiválni"
ha nincs mani, nincs neti ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!