Milyen hátrányokkal jár, ha telefonba teszek MicroSD-t?
Figyelt kérdés
Gyorsabban fog merülni? Gondolom az is fogyaszt valamennyit. Lassabb lesz? Képek, videók, zenék, letöltések lennének a kártyán.2023. júl. 20. 21:06
1/9 anonim válasza:
Az lesz az egyetlen hátrány, hogy nem tudsz majd panaszkodni, hogy megint betelt a tárhely.
2/9 anonim válasza:
"Gondolom az is fogyaszt valamennyit."
Ja igen, a napi üzemidőből 2 percet.
"Milyen hátrányokkal jár, ha telefonba teszek MicroSD-t?"
Azzal, ha behal a kártya, oda a tárolt adat. De ez a telefon memóriával is megesik néha.
3/9 anonim válasza:
Ha lassú, sz.r kártyát teszel bele, akkor lassú lesz.
4/9 anonim válasza:
Én pontozzatok le nyugodtan, inkább előfizetnék Google Drivera.
Miért? Mert kényelmesebben szinkornizálódik minden.
Tudom, nem mindenki szereti, ha nem a "saját kezében" vannak az adatai, megértem.
5/9 anonim válasza:
A korábbi hozzászólóval egyet tudok érteni, sajnos nekem is ment már tönkre micro sd a telefonomban jó pár évvel ezelőtt. Este még működött, reggel pedig már nem látta az eszköz. Több olvasóval is megnéztem, semmi nem ismerte fel, a kártya pedig melegedett. Sajnos 1-2 havi képem odalett, ezért érdemes gyakran mentést készíteni minden ilyen eszközről. A pendriveok is ebbe a kevésbé megbízható kategóriába esnek. De egy jó sd alapvetően hasznos, csak nem egy életbiztosítás, muszáj menteni a fontos adatokat. A felhő sem tökéletes, mi van ha feltörik/elveszik a fiók, azt is érdemes menteni...
6/9 anonim válasza:
Bizonyos telefonokban a második sim helyére megy az sd, így akkor nem tudod dual simmel használni.
Más hátrányról nem tudok.
7/9 anonim válasza:
Vannak még telefonok amibe lehet SD kártyát rakni? 2010 óta (Nexus S) egyik telefonomban se volt és soha nem volt hely problémám. A mostani telefonom 128GB-os, az előtte lévő 64GB volt.
8/9 anonim válasza:
A nagy tárhely is pillanatok alatt betelik, ha mondjuk sok médiatartalma van valakinek. Letöltök pár Spotify playlistet, lövök pár képet vagy videót, aztán el is ment párszor tíz gigabájt...
9/9 Hintalow válasza:
Akár három-öt grammal is megnövelheti az össztömeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!