Ha leesés miatt halk lett a beszédhangszóró, azt meg lehet csinálni csere nélkül?
Figyelt kérdés
Kaptam egy Samsung Galaxy A8 (2018) telefont, amit az előző tulajdonosa leejtett, és nagyon halk lett az a hangszóró, amit telefonáláskor a fülünkhöz teszünk, tehát csak kihangosítva lehet beszélni. A hívás közbeni hangerő maximumon van, mikor megkaptam, hard reset is lett csinálva, de nem változott, ugyanúgy halk. Még ilyen tesztelő alkalmazással is próbáltam, ami zenét játszik le azon a hangszórón, de az is halk. Szóval hardveres hibának tűnik, de mégis mi lett vele? Elmozdulhatott a hangszóró, és érintkezési hiba miatt halk? Mert amúgy tisztán szól (pedig szerintem recsegne, ha nem érintkezne rendesen), csak olyan halk, hogy nem érted a másik felet. Ennek lehet csinálni valamit, vagy mindenképp ki kellene cserélni a hangszórót? Nekem amúgy jó így is, csak gondoltam hátha javítható könnyen.2023. júl. 20. 13:34
1/3 Szervizmérnök úr válasza:
Lehet, hogy elmozdult a mágnes, megtört a ragasztása. De azt nem tudod visszaragasztani.
2/3 anonim válasza:
meg lehet csináltatni, nem tudom mennyi, de szerintem pár ezer forintnál nem több. vagy ha úgy érzed te is meg tudnád javítani, akkor nyugodtan tudlak biztatni, hogy kezdj bele.
3/3 feri 45 válasza:
Én hangszóró javító vagyok, de ilyen kis méretű hangszórókkal nem foglalkozunk.Én is a radasztott mágnes elmozdulására gyanakszom. Hangszóró cserét javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!