Szerintetek ezt hogyan oldjam meg?
Na szóval az a helyzet, hogy nemrég összetörtem a samsung a72 készülékem,amit anno a SAJÁT pènzemből vettem ès mostanra már összegyűjtöttem a pénzemet a kijelző cserèhez, mert sajnos csak egy fél évvel ezelőtti biztonsági mentés volt a telefonon, és azóta rengeteg fontos adatom lett, ami miatt muszáj lenne a kijelző csere mert:
Egyrészt, a kijelző teljesen fekete, így számítógépre nem tudok adatmentést csinálni
Másrészt, egy adatmentő szolgáltatás sokkal drágább, mint a kijelző csere.
Viszont az az egyetlen probléma, hogy a szüleim egyáltalán nem akarnak beleegyezni, hiába mondom nekik, hogy a sajat pènzemből fizetnèm, és hogy az adataim miatt szükséges lenne a javítás. Illetve tudom, hogy nem annyira olcsó a kijelző csere, de véleményem szerint nem egy halálos összeg, illetve elèg jómódúak vagyunk, így egy ilyen kiadástól,(amit a saját pènzemből fizetnèk) nem fog veszélybe kerülni a megélhetésünk vagy ilyesmi. Ezenkívül utána meg sokáig használnám mèg ezt a telefont, és amikor veszek egy új telefont, akkor legrosszabb esetben simán el tudnám adni 80-90 e Ft-èrt. Viszont a szüleim még így sem hajlandóak beleegyezni,eddig a nagyszüleimmel ès az öcsémmel beszéltem, mindannyian azt mondták, hogy ez a kijelző csere jó ötlet,nem hülyeség. Szerintetek mit csináljak?
Fogd magad és menj el egy mobilszervizbe, add be javításra a telefont, aztán fizesd ki a saját pénzedből.
Ezt tényleg nem értem, ha saját pénzből fizetnéd, akkor a szüleidnek mi közük hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!