Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri most iPhone 11-et venni?

Megéri most iPhone 11-et venni?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Galaxy A52-m van, nem volt vele különösebb bajom, de szó szerint elkezdett szétesni a telefon, a hátulját már alig tartja a helyén valami, pedig nem volt leejtve meg semmi. Ezelőtt iPhoneom volt amit nagyon szerettem, de azután se és most se szeretnék sok pénzt adni egy telefonért, nekem egy telefon nem ér túl sokat, de azért szeretném hogy gyors és megbízható lenne. Addig használnám ameddig működik, tehát lehetőleg évekig. Rejoy-on venném meg használtan, mindenféleképpen használtat vennék már csak a környezettudatos énem miatt is.

Ha most vennék egy iPhone 11-et és 2-3 év múlva nem kap új frissítést az nagyon gáz szerintetek ha nem a legújabb iOS-el használom?

2023. júl. 19. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Nem :skull:
2023. júl. 19. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Pixel 6a-t vegyél, lehet újonnan kapni, megbízható és nagyon jó árérték arányú
2023. júl. 19. 18:16
 3/5 anonim válasza:

Ha iphonet szeretnél venni akkor igen. Ismeroseim 3/4-nek az van.

Nem hiszem hogy probléma lenne hosszú távon iphone-okkal, hiszen pont ebbe van az előnye az Adroiddal szembe.

Esetleg meggondolhatod a 12 minit, ami hasonló árkategóriába van, és picit jobb teljesítményt kapsz és OLED kijelzőt. (Cserébe aksiért és méretért, bár nekem előtte is hasonló nagy telefonom volt mint neked, és semmi probléma nem volt a váltással.)

És nézd meg kuponokat rejoyon mert szokott lenni.

2023. júl. 19. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Az iPhone 11 nem egy jó választás. Tökmindegy, hogy 2-3 év múlva kap-e még frissítést. A baj az iPhone 11-el az, hogy a kijelzője mai szemmel nézve borzalmas.
2023. júl. 19. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
A kijelzője nem baj hogy LCD, nagyon sokmindenre nem használom a telefonom, a kamerája is kéthavonta egyszer van megnyitva, akkor se csinálok vele semmi értelmes képet. A legfontosabb nekem hogy gyors és megbízható legyen, valamint sokáig kiszolgáljon. A 12 mini is jó lehet, a kicsi telefonokat kifejezetten preferálom, a pixelre is ránézek mert tudom hogy azok is nagyon jók, az még okés lenne az Android ellenére is köszönöm.
2023. júl. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!