Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Össze tört a telefonom képerny...

Össze tört a telefonom képernyője mit tegyek? Többi lent⬇️⬇️

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!betört a telefonom képernyője,működik meg minden nem is ezzel van a baj hanem ez egy új telefon és a régit is betörtem,és mivel még kiskorú vagyok nyilván a szüleim vették meg a telefont,nem vagyunk valami gazdagok hogy ezt megtehetjuk hogy mindig új telefon ezért is vagyok kicsit beparázva mi lesz ha ezt is meglatjakhogy osszetortem.kerlek segitsetek mit tudnak tenni,esetleg dugjam el eloluk?vagy valami tipp????
2023. júl. 19. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem eldugni kell, hanem megmondani, jobb ha hamarabb derül ki, mint pl maguktól megtalálják.

Elmondod, hogy véletlen volt, sajnálod az esetet, és legközelebb jobban figyelsz. Hidd el, ha normálisan elmondod, nem fognak veszekedni veled.

2023. júl. 19. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Valld be,

ezért kár rá üvegfólia ami 2-3 ezer, a kijelző csere sajnos több 10 ezer 20-60k is lehet :(

2023. júl. 19. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne több eszed is, szerinted ha eldugod mennyi idő mire feltűnik nekik, hogy nem nyomogatod? Mi van ha fel akarnak hívni? Gondolkozzál már az eszeddel és vállald fel amit csináltál.
2023. júl. 19. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan milyen telefon?
2023. júl. 19. 11:18
 5/8 szántóvető ***** válasza:
79%
még tart a strandszezon,ugorj le a balcsira mosogatni.ha nem vered el a fizetésed drogokra akkor össze tudsz szedni annyi pénzt amennyiből meg tudod javíttatni.
2023. júl. 19. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy, és milyen telefon?

Sajnos ismerek olyan szülőket, akik úgy is üvöltöznének a gyerekkel ilyen helyzetben, ha a gyerek történetesen ártatlan. Remélem, a te szüleid nem ilyenek.

Ettől függetlenül én is inkább elmondanám. Sajnos ez történt, nagyon sajnálod, nem akartad. Úgyis a te telefonod, te használod, a te problémád. (Mivel működik, így feltételezem csak annyi a tényleges hiba, hogy egy részen nem látod rendesen a kijelzőt)

Ha kiderül, akkor nem csak a telefon, hanem a titkolózás miatt is neheztelhetnek rád.

A diákmunka jó ötlet. Akár úgy is, ha nekik belefér, hogy kifizetik most a kijelzőcserét, és te később részletenként megadod. Persze, ez a te felelősséged, de nyár van, azért szórakozni is kell :)

Ha még fiatal vagy a diákmunkához, ajánld fel a zsebpénzed egy részét, vagy dolgozd le az árát. Ha korrektek a szüleid, biztos értékelik, hogy felelősséget vállalsz a hibádért.

Jelenleg egy drágább típusú telefonom van (Samsung S21), kb. 100.000 lenne egy kijelzőcsere, az előző, olcsóbb típusé (A1) pedig kb. 50.000. Lehet, hogy a te készülékedre van valamilyen garancia, és úgy olcsóbb a dolog. Ezért is jó mihamarabb szólni, hogy ne fussatok ki belőle.

Emellett mindenképp legyen egy jó tokod és üvegfóliád, hogy ne történjen meg újra.

2023. júl. 19. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Diákmunkából keresd meg a rávalót és vegyél egy másikat.

Kettőt összetörtél, majd rájössz, hogy a szüleidnek keményen meg kellett érte dolgozniuk és megtanulsz vigyázni a dolgaidra.

2023. júl. 19. 12:53
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Az őszinteség a legjobb. De nem értem hogy töröd össze mindig a telefonjaidat, miért nem tudsz rá vigyázni?
2023. júl. 20. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!