Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem iphone, nem Samsung és...

Nem iphone, nem Samsung és nem Xiaomi és jó, az milyen telefon?

Figyelt kérdés

Igazából dilemmába vagyok hogy mi legyen majd a következő telefonom, most egy mi11Lite van ami egy hulladék, a kamerája xar (48mpx) alkonyatban már Xart se ér kb.

Iphone: elvből nem, meg én mindig is új telefont vettem, ha vettem, nem fogok 600 ezret kiadni 1 telefonért amihez a további kiegészítők még 300k

Samsung: igazából a család Samsungos, én meg okádok tőlük, logikátlan vakok amiben semmit se lehet megtalálni, kb tucattermék.

A Xiaomiban meg csak úgy szimplán csalódtam, volt előtte egy Huawei p30-am ami király volt, imádtam, csak hát ugye már nincs rá google támogatás.

A lényeg: Jó kamera, sok tárhely, jó proci, sok ram. Fényképezésre, videózásra, esetleg néha játékokra.

2023. júl. 13. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%

Nem szívesen védem az Apple-t, de talán nem az egyik legdrágább modellel kéne összehasonlítani, amikor van közel fele annyiért is (ami persze szintén drága azért), és ez a 300e Ft a "kiegészítőkre" (???) légből kapott összeg. Semmi mást nem kell hozzá venni, amit ne kéne a többihez is, és ugyanúgy használható a kiegészítőid (pl. új töltő) nélkül is.

[link]

2023. júl. 14. 08:23
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg nem 600K egy Apple. A legdrágább modell is 600K alatt van már bőven. Egyébként meg 300K alatt is van már akár 13 újonnan. A kiegészítőkre meg nem megy el sok pénz. A Samsunggal nem tudom mi a bajod. Max azt lehetne mondani hogy drága, de akkor meg ott az A széria. Nem bugos, nem akad, jó az ökoszisztéma. A Xiaomi mondjuk tényleg nem egy nagy eresztés de az alsókategóriában egészen elmegy. Ha mindenképp mást szeretnél, akkor SONY vagy ASUS. Jó minőség, de nem éppen olcsó. Olcsóbbann a Motorola vagy a Google van, egész jók az árkategóriájukban. Az Oppo még jó minőség (szoftveresen is), de a BBK cégcsoport lehet hogy kivonul Európából. A Nothing Phone egy jó választás lehet, de a szervizelése biztos nem annyira egyszerű mert elég kevés Nothing van Magyarországon. A Honor is vállalható teljesen. És persze ott a Huawei, amit csak ajánlani tudnák ha lenne normális google szolgáltatás rajta. Erről persze nem a Huawei tehet.
2023. júl. 14. 11:46
 13/21 anonim ***** válasza:

#12 14 Pro Max 1TB a legdrágább, bőven 600K fölött: 929 990 Ft, Ebből a modellből a legolcsóbb 629 990 Ft.

[link]

#11 voltam

2023. júl. 14. 12:48
 14/21 anonim ***** válasza:
13. A normál méretű tárhellyel szereltre gondoltam de igazad van.
2023. júl. 14. 18:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Tárhely: 256GB minimum.... eddig 128 a Xiaomi is meg a huawei is annyi volt.... de már kezd kevés lenni.... a 64-et felejtsük is el!
2023. júl. 14. 19:53
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
A jó telefonokat kihúztad a listáról, én ajánlanék neked valami régi gombos telefont, a stílusodnak meg is felelne.
2023. júl. 15. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

2023. júl. 15. 14:31
 18/21 Thunderfairy ***** válasza:
49%
Csak annyit a Samsung-ról hogy legalább 5 éve használom. Méghozzá az első vásárlásomból valót. Van egy tippem hogy egy pár évig még jó is lesz. Amire használni akarod arra pont hogy jó.
2023. júl. 17. 10:25
 19/21 anonim válasza:
Nothing phone 1 vagy 2
2023. dec. 31. 15:29
 20/21 A kérdező kommentje:
Airpods, töltő, kábel(ek) kb havonta mert szétmegy...., tok, Stb
2023. dec. 31. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!