Digitális jóllét probléma, ki lehet iktatni teljesen, a megfigyelést vagy részletesen? Gondolom az adatokat nem lehet meghamisítani?
A probléma, hogy rejtve szeretnék kommunikálni, de a digitális jóllét alkalmazás kb mutatja az összes alkalmazáson töltött időt - tényleg az összeset - Még ha felfüggesztem, akkor is vissza kapcsolás után azt vettem észre, hogy frissül.
Vagy van olyan kommunikációs felület, amit nem érzékel a Digitális jóllét program.
-gmail
-discord
-viber
-messenger
Amit eddig próbáltunk!
A lényeg, hogy ne csináljon róla konkrét statisztikát a Digitális jóllét, hogy mennyi időt töltöttem az alkalmazáson és hány értesítés/üzenet érkezett!
Ui.: Nem gyerek vagyok, nem a szüleim ellen tervezem használni és nem is illegális dolgokra!
Úgy akarom használni, hogy ha akarom, akkor monitorozzon, ha nem akarom, akkor ne monitorozzon! Ennek megvan az oka!
De nem így működik most, használtam 2 órát egy alkalmazást, kikapcsoltam, használtam tovább az alkalmazást 10 percig, vissza kapcsoltam és már 2 óra 10 percet írt a digi jóllét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!