Valaki tud ajánlani olyan telefont ami olyan 100 ezer és 150 ezer között mozog?
Lehet egy kicsit furcsa lesz most ,de xiaomikat,poco,nem tudom az oppo mennyire stock android ,de még a oneplust is néztem csak nem tudom milyen az op-ja.Tehát ezeket nem venném szívesen ,pedig azt mondják hogy nagyon jó meg minden tényleg és a procija is nagyon jó annyi pénzért az akksi is,a kijelző is,de nekem az op sem tetszik annyira,hogy megvegyem...
a samsungok annyira nem tűnnek rossznak amíg megtudtam hogy tőlük is flasghipet kell venni ,tehát az s széria ,mert csak ott kapok használható telefont.
Azért rákérdezek gondoltam hogy esetleg akinek van a54-e,ő hogyan boldogul az A szériával?
Azt mondják hogy nagyon akadozós és megröccen és stb stb ,pedig 8gb rammal és egy alapjáraton egy középkategóriás mobilnak nem kéne szerintem ezt produkálnia...
(+Az még nálam egy negatívum és igen ebből biztosan lesznek kikövetkeztetések ,de nagyon népszerű a mindennapi emberek kezében az alsó-közép kategóriás samsungok és ez engem zavar is picit.
tudom tudom,most fogom kapni hogy miért nem örülök annak ami van és akkor inkább ássam el magam stb stb .
Ami nagyon megtetszett a Google pixel telók ,de utána néztem,olvastam és arra bukkantam rá hogy mivel a google telefonok nem is népszerűek emiatt magyarban egyáltalán nincsen szerviz és még térerő is rossz sok ember elmondása szerint éés pont a vodásoknak miszerint én vodás vagyok:)
Pedig az a pixel féle stock android nagyon tetszik és le tisztult ,laggmentes.
De így lehet hogy ki kell hadjam.
Hát az iPhone...
Az ios jön be a legjobban az telefonos op-k közül,De minden ember kezében az van és még vannak olyanok is és mint tudjuk akik megveszik a legrégebbit és csak azért hogy felvágjanak vele hogy apple miközben a legtöbb lehet azt sem tudja milyen operácios rendszer fut az iPhone-on.
Ja igen elég sok embernek van iPhone-ja ,de ennél a márkánál talán elnézem hogy népszerű ,ha nekem is be bizonyítja azt a mértékű folyamatos működést és kompatibilitást ,mert ha esetleg iphone-ra kerül a választás akkor airpods-ot is tervezek mellé vásárolni.
Néztem én is iphone se-t a 2020-as verziót ,de már csak használtan lehet venni és nem tudom megéri e ,pedig az a design és az a op nagyon tetszik,nekem egy átlag felhasználásra nagyon bejönne szerintem és csak írkálásra és néha böngészőre és hát rengeteg zenére használnám.
Viszont nem tudom ennyi év után megéri e az az se és hogy honnan nézzek 100%-osat?Ja igen...
A másik ami az iphone áruk mellett helyezkedik el hogy elvileg 2 éven belül lemegy 90% körülire az akksi ,aki iPhone-os az mit tapasztal akksik téren?
Nagyon megköszönöm aki végig olvassa és megtisztel egy válasszal és bocsánat a regényemért csak egyszerűen napok óta nem találok olyan telefont ami biztos jó lenne nekem .
Mégegyszer köszönöm aki végif olvassa és mégjobban aki válaszol is.
Jaj basszus azt elfelejtette le írni,hogy amúgy amióta nagyon nagy ellenszenvet érzek a oneui iránt ez az új frissítés.
A oneui 6.0.
Az előzőt sokkal jobban szerettem és elfelejtettem említeni ,hogy ott viszont nem voltak laggok a rendszerben se semmi komoly dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!