Mennyi idő/év múlva érdemes kicserélni egy új iPhone 11-et egy új telefonra?
Figyelt kérdés
Idén még nem szeretném leváltani az biztos. Amúgy 2022 februárjában vettem.2023. júl. 10. 20:32
1/5 anonim válasza:
Amikor tönkremegy az akkumulátora - ezt észre fogod venni - akkor meg kell nézni az árakat.
2/5 anonim válasza:
Én 21 februárjában vettem az aksija 83% körül van, nekem már ez lassan kezd a használhatatlan kategória lenni. Hosszabb útra külső aksi nélkül nem nagyon merek elindulni vele. Most már tényleg hamar merül. Jövőre tudom viszont csak cserélni kb január felé, addig valahogy ki kell húzzam. Tehát akkor lesz 3 éves
3/5 anonim válasza:
202021-ben vettem en is, sztem meg nem kell levalltani, ha az akksija nem lesz jo ki is lehet csereltetni es sporolsz egy kis zset erted
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. júl. 10. 22:42
5/5 anonim válasza:
Én nekem az első iPhoneomnak az még 6s volt csináltunk egy aksi cserét és azóta is szar 😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!