Pixel 7 Pro vs 13 Pro?
Figyelt kérdés
Használt piacon nagyon hasonló ennek a két telefonnak az ára, s most szeretnék váltani P20 Pro-ról, ki melyiket választaná? :)2023. júl. 8. 23:40
A kérdező szavazást indított:
Pixel 7 Pro
iPhone 13 Pro
15 szavazat
3/7 anonim válasza:
Iphone 13 Pro. Szerintem ez a legjobban sikerült telefon az Apple felhozatalából és én úgy gondolom hogy jobb mint a pixel. Ezt Samsungosként mondom.
4/7 anonim válasza:
#3 A Pixel kamerája minden szempontból jobb
6/7 anonim válasza:
Ha iOS-t akarsz, akkor iPhone, ha nem akkor Pixel.
Ha tepsit akarsz, akkor a Pixel, ha kicsi telefont, akkor a 13 Pro.
Ha kell a hazai 5G támogatás, akkor 13 Pro, ha nem, akkor lehet a Pixel is.
7/7 anonim válasza:
#5 De így van, sőt még a 14 Pro-nál is jobbakat csinál. Én néztem teszteket, ezért is mondtam és én magam is teszteltem. Még az általam hiteltelennek vélt dxomark listán is feljebb van, csak megnéztem kíváncsiságból most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!