Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan szokjak hozzá az Ios...

Hogyan szokjak hozzá az Ios rendszerhez Iphone 13-on? Részletesen lent.

Figyelt kérdés

2 hónapja hoztam ki egy Iphone 13-as telót a Telekomtól.

Előtte Samsung A52s 5G telóm volt.

Azt hittem ez a váltás hiper szuper lesz nekem. Sajnos nem. Nem tudom megszokni Samsung után.

Oké hogy részletre van kihozva, fizetéssel nincs gond, de nem tetszik maga a teló.

Ti mit csinálnátok, mit javasoltok? Használjak Samsungot és ezt rakjam el, a törlesztést természetesen fizetem, vagy ha már nálam van az új teló szendvedjek vele?

Eladni nem akarom mèg akkor sem ha jó árat kapnék érte amit kicsit kiegészítve visszanyomnám.a maradék törlesztőt.

2023. júl. 8. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Gyakori hiba váltás után az előnytelen hozzáállás. Arra gyanakszom, hogy ugyanúgy, ugyanazt várod el az iPhone-tól, mint a Samsungtól is, ami hátrányokat okozhat, hiszen nagyon sok különbség van. A leghatékonyabb, ha megpróbálod kukázni az eddigi megszokásaidat és úgy hozzáállni, hogy minden új, így meg fogod tudni szokni.
2023. júl. 8. 22:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Eredetileg Samsung A54-es telefont szerettem volna, de az nem volt készleten. Választhattam volna kisebb Samsungot, Xiaomit vagy Iphone-t. Igy esett erre a választásom.

Ahhoz képest az A54-hez húz a szívem még mindig. Nagyon rossz ötlet lenne visszaváltani? Nem az anyagi részét nézem az Iphone fizetve van.

2023. júl. 9. 06:25
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

"Eredetileg Samsung A54-es telefont szerettem volna, de az nem volt készleten."

"Igy esett erre a választásom."

"Ahhoz képest az A54-hez húz a szívem még mindig"

Persze. Nyilván nem volt készleten és veszel egy merőben más rendszerű, több, mint 2x annyiért egy teljesen más kinézetű telefont.

😂🤣🤦‍♂️

Ne etessétek a trollt.

2023. júl. 9. 07:23
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nálad ez nem megszokás kérdése. Simán csak nem tetszik neked a rendszer. Vásárlás előtt érdemes lett volna kipróbálnod pár napig az Ios-t. Én már sok éve használom az Apple cuccait és nem volt velük sok bajom. Az viszont tény hogy elég sok indulatvásárlás fakad a márka ismertsége miatt és sokaknak nem jön be végül. Persze sokaknak meg bejön.
2023. júl. 9. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Azt mondják, a jót könnyű megszokni…

Márpedig az iPhone13 az egyik legjobb dolog, amit az ember valaha létrehozott.

2023. júl. 11. 01:50
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Hozzá állás kérdése! Én Huawei P10-ről váltottam iPhone 13 minire. Az iPhone 13 mini meg annyira meg tetszett és meg szerettem, Hogy most már be szereztem egy iPhone 14 Pro max-ot. Az iPhone 13 minit meg el adtam. Az IOS-ra való át állás nem jelentett különösebb gondot nekem. Egyetlen egy apróság van ami bosszant az IOS-ban még pedig az optimalizált töltés. De ezen kívül tökre jól használható.
2023. júl. 20. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy bosszant?

Kikapcsolható a beállításokban.

2023. júl. 20. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es válsz író részére! 6-os voltam! És igen bosszant az optimalizált töltés! A miértre? A válaszom az hogy szinte lehetetlen 100%-ra tölteni. Illetve 90%-ig gyors töltést alkalmaz. Akár 1 órán belül feltölt 10%-ról 90%-ra. Majd 90%-ról 100%-ra kell egy plusz másfél óra töltés is. Úgy hogy eredeti Apple töltő kábellal és eredeti Apple 20 W-os töltő fejjel. Igen ki kapcsolható az optimalizált töltés. Ez az iPhone rész. De van airpods 3 is ahol szintén benne van az optimalizált töltés funkció. Az airpods 3-ban végleg ki kelleett kapcsolja, az optimalizált töltét, mert az airpods 3-am egyáltalán nem is tölt ha be van kapcsolva az optimalizált töltés. Viszont ha ki kapcsolom az optimalizált töltést az airpods 3-on akkor már is azzonal el kezd tölteni. Szóval nagyon bosszantó ez az optimalizált töltés.
2023. júl. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!