Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a vágyott színű telefontól...

Ha a vágyott színű telefontól olcsóbb egy másik színben, melyiket veszed meg inkább?

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Azt se tudom milyen színű mobilom van. 4 éve benne van a tokjában.

Holnap kiveszem megnézni.

2023. júl. 8. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Ki az a marha aki a színe miatt vesz meg egy telefont?
2023. júl. 8. 19:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2023. júl. 8. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A vágyott színt, ha tényleg nagyon tetszik…

Amikor vettem az előző telefonomat, sajnos nem voltam elég bátor hozzá, hogy azt a színt vegyem, ami igazán tetszik (piros/bordó), így maradt a fekete. Utána mélyen legbelül mindig bántam, pedig szép a fekete is. És igen, látszik a tokban is, hogy milyen színű, így nem teljesen lényegtelen. 4 évig használtam azt a telefont, azért ez elég hosszú idő ahhoz, hogy egy olyan színű legyen, ami nem is tetszik.

Ebből tanulva most, amikor ismét telefonvásárlásra került sor, már úgy indultam neki, hogy most már pedig nem fogok engedni a 48-ból, és akkor is kék lesz, ha 2 hónapot kell várni rá, se fekete, se piros, semmi. Csak a kék. Ebből kiindulva akkor is maradtam volna ennél a színnél, ha drágább lett volna (szerencsére volt készleten és nem volt drágább), főleg, hogy két modell közül így is az olcsóbbat választottam végül, tehát volt tartalékom, nem maxoltam ki az erre szánt keretet.

2023. júl. 8. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!