Melyik az az oldal ahol az apple készülékek részletes infóját le lehet kérni?
Figyelt kérdés
Pl imei szám ,serial, akku capacity, szolgáltató függőségek, esetleges tiltások, gyártási év, stb.2023. júl. 7. 21:13
1/6 anonim válasza:
Ezt mégis hogy gondolod? Ezeket nem viszik rendszeresen szervizbe, mint az autókat, magától meg nem jelenti sehova ezeket...
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy jönnek ide az autók? van ilyen oldal, ahol a készülék-ről legalább 20 infót megjelenít, csak nem tudom hogy hogyan hívják az adott oldalt és eddig még nem találtam meg. Ha jól sejtem te sem ismered...
2023. júl. 8. 18:19
3/6 anonim válasza:
Akkor talán itt valamelyik
4/6 A kérdező kommentje:
2023. júl. 20. 11:15
5/6 A kérdező kommentje:
Viszont most látom hogy a swappa pontatlan lehet mert az eladó azt ir be a státuszába amit akar. sajnos ez nem egy központi imei elenőrző hanem egy eladói vásárlói oldal.
2023. júl. 20. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!