Keresek egy hangtorzítót?
Figyelt kérdés
Ami nem a végén teszi rá a torzítást hanem egyből mikor beszélek. Előre is köszönöm2023. júl. 7. 13:45
3/12 anonim válasza:
Csak nyugodtan, engem nem zavar!
5/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
Mondhatatok olyat hogy nem létezik miért kell másokat így megbántani. Engem nem bántotatok meg mert tudom hogy nem vagytok normálisak de másokat bíztos vagyok benne hogy igen 😡😡😡. Kérem valaki olyan válaszoljon aki normálisan tud
2023. júl. 7. 16:32
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy gépen van csak telefonra nemtudom
2023. júl. 7. 16:33
8/12 anonim válasza:
"telefonra nemtudom"
És ez szerinted véletlen van?
9/12 A kérdező kommentje:
Most miért kell egyből felkapni a vizet. Ha valaki kérdez valamit akkor válaszoljatok nyugodtan normálisan ha hülyeséget válaszolsz vagy nemtudsz válaszolni akkor inkább ne ted mert megbántod vele a kérdezőt és egyszer vissza fogod kapni!
2023. júl. 7. 22:51
10/12 anonim válasza:
Magasról teszek az érzéseidre. Már az első hozzászólásban ott a tárgyilagos, lényegre törő válasz, azóta csak vergődsz itt, feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!