Samsung galaxy A04s vagy Samsung galaxy A14?
Fiamnak lenne első telefonnak.
Próbáltam utánnaolvasni, de hátha ti jobban tudtok segíteni
Egyik se valami ütős, de (gondolom) egy kiskamasz számára első telefonnak megteszi. Igaz hogy az A14 másfélszer annyiba kerül, de sokkal jobb telefon, főleg processzorban és üzemidőben! Viszont abból is az, amelyikben a Samsung saját Exynos processzora van, sokkal jobb technológia, mint a MediaTek processzor: gyorsabban és stabilabban viszi a szoftvert, viszont energiatakarékosabb!
A14 - Exynos processzorral!
Köszönöm a választ!!
Mind a 2 50-60 ezer ft környékén van nem? Vagy az A14 drágább? Mert akkor lehet elnéztem valamit
Na, ez beugratós, lehet hogy benéztem valamit, meg persze attól is függ, hol nézted őket! Most ahogy nézem, az A04s-ből a 3/32 gigás 40 ezertől, a 4/64 gigás 50 ezertől kezdődik legolcsóbban, az A14 pedig 48 ezertől!
Mondjuk így akkor nem nagy a különbség, bár az is lehet, hogy az A14-ből specifikusan ugyan a simát, de árban véletlenül az 5G-s változatot néztem, az 63 ezertől kezdődik! 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!