Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy A52s-t A54-re érdemes...

Galaxy A52s-t A54-re érdemes cserélni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 11:28
 1/5 anonim válasza:
100%
Nem igazán,márcsak azért se,mert az A54 majdnem 2x annyi,mint az A52s. Az A52s-nek jobb a hardvere,és nagyobb a kijelzője,az A54-nek pedig jobb a kamerája és fejlettebb csatlakozási funkciója van.
2023. júl. 5. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mostani telefonod jól működik, akkor szerintem nem érdemes. Az A54 jobb, de nem annyival, hogy csak emiatt egy tökéletesen működő telefont lecserélj időnap előtt. Viszont ha az ember új telefont vesz, akkor nyilván érdemesebb lehet most már az A54-et választani az az A52s helyett ha az árban is megfelel neked, viszont szerintem ha van egy jól működő A52S-ed, akkor még nem érdemes a cserét fontolgatni, mert azért annyival nem jobb a másik.
2023. júl. 5. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Jól működik, semmi baja nem volt még soha, és szeretem is nagyon, úgyhogy igazatok van, marad!:)

2023. júl. 5. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Jól teszed! Igaz, hogy az A52s már 2 éves modell, de hardveresen mindent összeségében szerintem még mindig az egyik legjobb telefon 150 ezer Ft alatt, szoftveresen pedig ha frissítést már nem is kap, még legalább 4 évig tutira támogatva lesz! Én is ilyet készülök venni mostanában, és a tesztek és specifikációk alapján is jobbnak találtam az A53-nál és A54-nél is!

Az A54-nek érdemleges előnyét csak a legfrisebb bluetooth-verzióban és egy kicsivel jobb üzemidőben találtam, semmi másban! De nézd meg, itt a részletes összehasonlításuk:

[link]

2023. júl. 5. 23:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnéztem!:)
2023. júl. 6. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!