Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik a Galaxy S23 Ultrához...

Létezik a Galaxy S23 Ultrához hasonlóan szép telefon ami nem kerül 600 ezer Ft-ba?

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Mit értesz "szép" alatt?
2023. júl. 3. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt valóban pontosíthattad volna, mert így erre képtelenség válaszolni.

Ha külsőre gondolsz, de olcsóbban, akkor válogass a Samsung középkategóriás telefonjai közül, szerintem elég korrekt anyaghasználatban, összeépítési minőségben, vagy fogalmam sincs, hogy neked mit jelent a "szép".

Ha hardverileg keresel hasonlóan ütős paraméterekkel rendelkező készüléket, akkor talán érdemes megvárni a Zenfone 10-et. Az is zsebbe nyúlós, de a 600 ezerhez képest olcsó.

Szóval, mint látod, nem tudjuk mire gondolsz, így meg csak puffogtatunk a pusztában, hátha eltaláljuk, hogy mire gondoltál.

2023. júl. 3. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondolsz, szerintem is nagyon szép készülék. Én így vagyok az S21 Ultrával, az még egy picivel jobban tetszik. :)
2023. júl. 3. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Google pixel tetszenek.
2023. júl. 3. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Kinézetre gondolok. Nagyon szépen ki van dolgozva.
2023. júl. 3. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
GSMbol az S23 ultra csak 340 ezer
2023. júl. 3. 23:06
 7/9 A kérdező kommentje:
6. De arra nem nagyon van garancia gondolom.
2023. júl. 3. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Aki nem ad garanciát, az nagyon hamar bezárhatja a boltot. Garancia van, törvény írja elő!:

"Az 1 éves garanciális időtartam 2021. január 1-től megváltozik. A jótállás időtartama az eladási ár alapján növekszik:

a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,

a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,

250 000 forint eladási ár felett három év."

Az már más kérdés, hogy helyben, szerződött gyártói márkaszerviz végzi a garanciális javítást, vagy más, távolabbi szerviz javítja amihez a leadott készülék utaztatása szükséges, így akár hetek is eltelhetnek mire visszakapja az ember a készüléket, és ha reklamációra kerülne a sor, egy újabb végeláthatatlan ügyintézésnek is elébe nézhet. Az utóbbi jellemző az olcsóbb, GSM boltos új készülékekre. Ez persze nem zárja ki hogy a gyártói garanciával mindig minden stimmel, de ezt kell mérlegelni, hogy bevállalja-e az ember azért a nem kevés árelőnyért cserébe...

2023. júl. 4. 10:31
 9/9 A kérdező kommentje:
8. Köszönöm a részletes választ
2023. júl. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!