Melyik IPhonet éri megvenni 2023-ban használtan?
Nem volt még IPhone-om, így kicsit meg vagyok lőve. Használtat szeretnék venni, nézegettem is sokat, de nem tudok dűlőre jutni.
Ami fontos lenne, az a fényképezés, tárhely, nyilván az akksi, illetve hogy tudjak vele navigálni.
11 pro-ról olvastam jókat, de csak 64 gb... Ajánlanátok nekem párat, ami még 2-3 évig megállja a helyét?:)
A legújabbat vedd meg ami a pénedbe belefér.
A 11 pro pl tök jó. Volt olyanom 2 évig. Nagyon szerettem.
az iphone 11 pro tényleg jó, de akkor 128GB-s kéne. abból is lehet kapni, esetleg ha máshol nézegeted. akkor itt van az iphone 12(pro), ebből szintén van 128 de még annal is több GB-s. ismerősömnek van iphone 12-je, nagyon szép képeket készít. iphone 13, 13 pro nagyon szuper, a 14 pro meg nem sokban különbözik a 13 protól, csak a 14 proban van dynamic island.
tehát amiket ajánlok
11 pro( ha találsz 128 vagy annál több gigásat, mert létezik)
12, 12 pro
13, 13 pro
ezeket nézegesd, itt a tárhely a kérdés meg az ár. ha 12-t vennél nézd meg hogfy mennyivel drágább a 13, mert akkor 13-t vegyél vagy prot. de a 11 pro is megfelelne neked ha találnálé nagyobb tárhelyűt
tehát összességében ez a három széria, nézd meg mindegyiket :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!