Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek a mobil boltos...

Szerintetek a mobil boltos honnan rendel?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy S23+ telefont venni. Megkérdeztem a mobil boltost üzenetben, hogy van e neki, és mennyibe kerülne. Írt is vissza azonnal, hogy pontosan milyen tárhellyel, milyen színben szeretném, és ugyan nincs az üzletben belőle, de rendeli amilyet kérek. Árról viszont nem írt, többszöri kérdésemre sem. Szerintetek ő is onnan rendeli, ahonnan akár én is meg tudnám rendelni? Szürke importos készülék, amire ráteszi a saját a hasznát, és úgy adja tovább nekem? Nem értem, hogy az ár miért ennyire titkos, hiszen úgy sem rendelek addig, míg nem tudom a pontos árat..
2023. júl. 3. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Hivatalosan az importőrtől, magyarországi forgalmazótól kellene rendelnie.
2023. júl. 3. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt is van ilyen kis gsm, ott is olcsón szoktak adni telefont egyik legjobb árazással. Hogy hogyan csinálják nem érdekel. De ha bemész megkérdezik ezeket és mondanak egy árat.

Nyilván nem lehet azt játszani, hogy majd mondja az árát akkor amikor fizetnél. Vagyis lehet, de akkor ott marad a készülék.

2023. júl. 3. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Gondolom, a mobilbolt saját neve lesz a számlán, ahonnan veszem. Onnan nem fogom megtudni, hogy ő a "galaxyjóska" webáruházból rendelte esetleg.

2023. júl. 3. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges ezen rugóznod. Ő mint cég vásárol nagykereskedelmi áron. Te nem fogsz annyiért venni, itt vége is a sztorinak.
2023. júl. 3. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak akkor én is megrendelhetem bárhonnan, mert így is-úgy is szürke importost kapok, csak még nem tesz rá senki plusz tízezreket.:)
2023. júl. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!