Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szoftveresen be lehet állítani...

Szoftveresen be lehet állítani, hogy a telefon mennyi töltőáramot vegyen fel?

Figyelt kérdés
Motorola g200, 33w gyári töltövel. Tudom, hogy a 33w még a kisebbik fajta gyorstöltő, de ezt sem szeretem, mert melegszik vele. Nekem az is elég, ha 2 óra alatt tölt 40ről 80 százalékra, csak ne amortizálódjon közben az akku.

2023. júl. 1. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem, de töltheted egy hagyományos, kis teljesítményű töltővel.
2023. júl. 1. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem lehet.
2023. júl. 1. 09:26
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Kapcsold ki a gyorstöltést a telefonon.
2023. júl. 1. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
A 33W nem azt jelenti hogy mindenképpen annyival tölt, hanem az a maximális teljesítóképessége.
2023. júl. 1. 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Ha az akksinak akarod nyujtani kicsit az elettertamat, van olyan funkcio (nekem pl Samun van) hogy 85%-ra tolt, utana lekapcsolja a toltest es gyakorlatilag a telo a toltorol megy.

Nem az a funkcio amit kerdeztel, de az is akksi elletartam nyujto. Ezt is eedemes megfontolnod. Es kombinalhatod is.

Ez ket elonnyel jar:

- Ha mondjum este toltod, a maradék 6 órában sem lesz 100% az akku toltottsege

- amikor tolton hagyod, nem az akksit "koptatod", mert az 85%-os toltottsegen kvazi passzivva valik. Se kisutes, se toltes.

En igy hasznalom. Ugy is minden nap este toltom, a 85% egy napra boven eleg. Es szinte mindig tolton van a telefon (85%-on) amikor lehet, hogy akksi passziv legyen. Este en sem gyorstoltessel toltom... felesleges. Van ideje.. :D

Amit tudni kell az akksikrol (kb mindegy milyen kemiaju), hogy csokkenti az elettartamot altalanosan:

- Ha sokat van 0% es 100% kornyeken a toltottseg

- A toles/kisutes (= maga a hasznalat)

- szelsoseges homerseklet

(Megjegyzem a notebookokon is van mar ilyen, azoknak is lehet ezzel novelni az elettartamot, foleg ott ahol sokat van bedugva a toltore)

2023. júl. 1. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Igen, de csak rootolt telón, ami garanciavesztéssel jár.
2023. júl. 1. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
nekem nem melegszik egyik töltöm sem.
2023. júl. 1. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
36%

Motorola fórumon nézz utána, mert ez nem egy általános képesség

Legegyszerűbb egy másik töltő vagy akár egy másik kábel, ami nem tudja a qc-t

2023. júl. 1. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Hogy a lepontozós k.....t.
2023. júl. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!