Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van i tt valakinek Galaxy...

Van i tt valakinek Galaxy Buds 2 Pro-ja? Jó fülhallgató?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
nekem airpods Max-em van
2023. jún. 25. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha erdekel hogy mi vele a tapasztalatom akkor elmondom:

Azert vettem, hogy fokent az edzoteremben hasznaljam, de ez hulyeseg volt, mert nem nagyon szereti az izzadsagot, 3/10

2023. jún. 25. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem. Attól féltem, hogy a kialakítása miatt ilyen fülből kiesős lesz, de rendesen illik bele, nem esik ki. Naponta használom lassan két éve, és még bírja. Mondjuk nem edzek vele, de utcán haladáshoz, házimunkához használom, sőt, már egy költözést is végigcsinált velem.

A hangminőség jó, és úgy 10-15 méterre tudok eltávolodni vele a telefonomtól, utána lecsatlakozik.

Égy hónapja új munkám van, rendszeres a számítógépes meeting, arra is használom. Általában egy kicsit birizgálni kell a beállításokat, mire rájön, hogy melyik készülékhez csatlakozzon munka közben. (A telefonom Samsung, a laptop meg Dell.) De ha nem dolgozom, nincs a közelben a laptop, akkor egyből csatlakozik a telefonhoz.

2023. jún. 26. 06:31
 4/7 A kérdező kommentje:
1. Az egy fejhallgató. Tök másról beszélek. Nem szeretnék fejhallgatót venni.
2023. jún. 26. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm
2023. jún. 26. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok amugy a 2. valaszban az airpods Maxrol beszelek nem a galaxy budsrol
2023. jún. 26. 14:44
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Ja, jó de amúgy sem olyat vettem volna mivel Galaxy-m van.
2023. jún. 26. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!