12/28 anonim válasza:
iPhone 14 Pro Max 1TB-os modell
13/28 anonim válasza:
Nekem elég sok van. Van egy one pkus 7 pro, de sajnos a töltő csatlakozója nem jó, így azt hónapok óta nem tudom bekapcsolni, megjavíttatni meg félek, mert értékes dolgok vannak rajta. Utódja egy oneplus 8 pro otthoni telefonszámmal. De mivel sokat játszok, így van egy régi xiaomi mi max 3 6.9 colos teló, egy 7.2 colos huawei mate 20 x, illetve egy a domino számomnak, az egy samsung note 20 ultra. Meg két samsung tablet.
16/28 anonim válasza:
nekem egy nokia 150+ ipod touch
a nokián telefonálok, az ipod touchon internetezek
nekem ez így teljesen jó
17/28 anonim válasza:
Samsung A52s 5G ezt cseréltem le Iphone 13-ra. Samsungnak semmi baja, 7 hónapos, csupán cserélni akartam.
18/28 anonim válasza:
Amúgy mi a szarért kell lepontozni? Leírja x meg y a telefontipusát és ha úgygondolod hogy áh de szar telója van nyomod is az ixet?
19/28 anonim válasza:
18. Mert idióták. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!