Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Talaltam egy Iphone-t. Jelszov...

Talaltam egy Iphone-t. Jelszoval van vedve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van ra valami esely, hogy hasznalni tudjam, vagy hagyjam a fenebe, es adjam el valami mobilosnak??

Az ok, hogy ki lehet kodoltatni, de a passwordot le tudom szedetni rola szerintetek?

Angliaban vagyok egyebkent.

2010. okt. 12. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

??? jó vicc vagy...gondolom ki kéne kódoltatni, kikeresni egy telefonszámot pl anyu vagy hasonlók... és visszavinni a tulajdonosának, nem?

a sim kártya nem működik másik telefonban?

2010. okt. 12. 18:41
 2/11 bp1985 ***** válasza:
63%
Amint el kezded használni, bűncselekményt követsz el. Ha neked egy telefon megér x évet, használd nyugodtan. Tudod, ilyenkor, ha találsz egy telefont, beviszed az önkormányzatba, vagy leadod a szolgáltatónál, és ők megkeresik a tulajdonosát.
2010. okt. 12. 18:44
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha mindenképpen ki szeretnéd kódolni akkor van a telefonnak egy száma, ami a dobozon van =/, és azzal a számmal megtudod nézni a neten a biztonsági kódot, de szerintem add vissza az illetőnek, nem mindennap esik egy Iphone az ölébe. Gondolom ő is megdolgozott érte rendesen, de az is lehet hogy nem. Nem lehet tudni, de én biztosan megkeresném az illetőt, és viszajutattnám hozzá a telefont.
2010. okt. 12. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Sokmindent nem tudsz kezdeni vele, ami neked hasznos lenne, mert bárhova vinnéd, azt mondják majd, hogy te loptad. Úgyhogy ja, egyszerűen csak le kell adnod az önkormányzatnál vagy valahol..
2010. okt. 12. 18:45
 5/11 A kérdező kommentje:
igen, ezt szeretnem tenni.a simkartyan nincs adat, minden a telefonban van gondolom, raadasul kinaiul "beszel", bar ez a legkisebb gond..
2010. okt. 12. 18:45
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Manapság a telefonok mindenre képesek.Ha a tulajdonos észbe kap, hogy elhagyta a mobilját, azt képes lesz letiltani, és akkor nem fogod tudni használni.
2010. okt. 12. 19:43
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
meg mellesleg GPS,3G,wifi révén könnyen meghatározható a telefon helyzete..
2010. okt. 12. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:

ok, akkor varjak, hogy belojon, merre vagyok, es erte jojjon a tulaj, vagy mi?

Onkormanyzathoz nem viszem be, kizart, hogy ott keresne a tulaj...szerencsetlen kinai, aki elhagyta, most hogy keresi...

lehet hogy teszek egy hirdetest arra a kornyekre, ahol talaltam...koszi a valaszokat mindenkinek.

2010. okt. 12. 20:16
 9/11 bp1985 ***** válasza:
100%
Az önkormányzatba (vagy mi a nevük ott), ők fogják keresni a tulajt, nem neked kell minden kínait megálítani, hogy bocsi, a tied volt? Te leadod, a többit ők intézik.
2010. okt. 12. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:

ok, leadom vagy nekik vagy a szolgaltatonak, aztan hadd csinaljak ok.

Koszi Mindenki valaszat.

(hulye kinai, hogy lehet elhagyni egy 4es iphone-t????)

2010. okt. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!