Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem fejleszt a mobilos Telekom...

Nem fejleszt a mobilos Telekom vagy mitől lett ilyen rossz a mobil hálózata?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, ti is tapasztaljátok az utóbbi időben, hónapokban hogy a Telekom hálózata a fejlesztések ellenére egyre gázabb, mind sebességben mind adatkapcsolat stabilitásában, mind a hanghívás minőségében, nem egy esetben már-már eléri a Vodafone alja szintjet? Régen a Telekom hálózat volt a leggyorsabb, a legjobb minőségű, valóban kitűnt a másik kettő közül, most meg azt veszem észre, hogy a Yettel nem csak sebességben, de már minőségben is lekörözi.

Mi történik ennél a cégnél miért nem fejlesztenek? A legdrágább szolgáltató, hova teszik azt a sok bevételt a fejlesztés helyett?

2023. jún. 23. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is Telekomos vagyok, de rendelkezem Vodafone előfizetéssel is. Szóval a Telekom mobilnál végre elérhető az 5G hálózata lakhelyemen is. De és itt a den van a hangsúly. Mert a Vodafone 5G-je gyorsabb mint a Telekom 5G-je.
2023. jún. 23. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Vasútvonalakon a Telekom gyakran visszadobott 3G-re. Amióta lekapcsolták 2G-re dob vissza. Bár a lefedett terület nagyságában még mindig verhetetlen, de utazás közben ugyanolyan rossz mint a többi. Úgyhogy elhúztam tőlük a Digihez, egyáltalán nem okozott gondot a nem országos lefedettség. Most hogy átment a Voda hálózazára, az is ugyanolyan rossz útközben mint a Telekom és a Digi volt. Már csak a Yettelt nem próbáltam, de ha 3 nem tudta megoldani valószínűleg nem ők váltják meg a világot.
2023. jún. 23. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem Telekommal nincs gondom.

Yettellel annál inkább.

A voda a kettő között van valahol.

2023. jún. 24. 03:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem viszont a vezetékes Telekom internettel van gondom. 2009 decembere óta vagyok vezetékes Telekomos internet előfizető. De még mindig csak VDSL van, és azon is csak 30 Mbit/sec-et adnak. És ez a maximum, és mind ez 2023-ban. Ami már nevetségesen / röhejesen alacsony sebesség. És sajnos ezzel kell be érnem. Mert nincs másik vezetékes internet szolgálató ki építve lakhelyemen. Szóval nem csak mobilos részleggel van alul maradva, hanem a vezetékes hálózattal is el van maradva. És a vezetékes hálózatát sem fejleszti a Telekom.
2023. jún. 24. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 ne szórakozz, más összetenné a két kezét ha 30 Mbit jönne, az már szinte mindenre elég. Sok helyen 10 jön csak a Telekomnál és ebből levesz az IPTV ha be van kapcsolva. Na ha ilyened lenne akkor lenne jogos ez az írás. 30 már 4K videóhoz is elég.
2023. jún. 24. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös válaszíró! 4-es válasz író voltam. Tudod amikor egyszerre akkar 2 - 3 család tag is internetezni, vagy Wi-fi-re csatlakoztatva vezetékes netet használva mobilon. Akkor ott már nem elég rég a 30 Mbit/sec. Csak tudom! 3 fiam van és 2 lányom. És 9 unokám van. Nagy családi házban lakunk közösen. És mindenkinek van mobil telefonja. Ha Wi-fi-re csatlakozunk mind annyian akkor ahhoz már édes kevés a 30 Mbit/sec. És igen IPTV is van, de 30 Mbit/sec-es VDSL netre nem ad a Telekom 4K-s TV adást. Csak koax kábel TV-s hálózatra és optikára ad iptv-n 4K-s TV adást. Igen nagy családos vagyok, és nem tagadom. De a 30 Mbit/sec-es internet egy nagy családnak nagyon kevés. Úgy hogy nem elég!
2023. jún. 24. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!