Melyik applikáció alkalmas szúnyogriasztásra?
Nem tudom mennyire misztikum hogy 12 vagy 15 KHz hangot játszanak le és ezt a szúnyogok nem kedvelik.
Szerintem Kérdező ilyen app-ra gondolt.
Az a baj hogy most már nehéz megtalálni mert rengeteg olyan app van ami nem szunyogriasztó hanem szúnyoggal kell játszani.
Ezért kérdezem. Olyant láttam amit mondtál, de az csak 12-15 KHz generátor és ott meg azt nem tudom hogy most akkor melyiket kell beállítani?
Az adott APP áruházban ha rákeresel: "mosquito", biztos jópárat kidob és a kategóriából tudni lehet, ami "játék" kategória, az egyértelműen nem jó.
Értékelések is sokat árulhatnak el. Gondolom az alkalmazásban előre be van állítva az a hang ami az alkallmazás készítő szerint működik.
Egyébként Youtube-n is vannak ilyen videók, amelyek csak szúnyogriasztó hangokat adnak.
Ami nem működik:
csuklópántok
citronella bármilyen formában
illóolajok
fokhagyma
B-vitamin
ultrahangos készülékek
Ami viszont működik:
szúnyogháló
a testet fedő, megfelelő öltözet
a kerti nyitott víztárolók felszámolása a szúnyogok szaporodásának megelőzése érdekében, vagy ezek vegyszeres kezelése
ventilátor (a szúnyog nem túl jó repülők, így a kisebb légmozgás is távoltartja őket)
Azóta van még sokfélébb.
Csak a Gyakori Kérdések oldaláról nem tudod letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!